- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
Ne kadar guzel huzur veren bir fitograf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar guzel huzur veren bir fitograf
Merhaba sana ve herkese
Bende 6 lar bi gelse diyomSagol canim. Ahh su kilolar bi gitse artik yahu
Merhaba tatlım.
Benim ortim kimK KarlarKralicesi Ortim gelmiş.
Merhaba mavi çekirge.Merhaba sana ve herkese
valla ben bunu yaptım 1 saat önce refikanın tarifi daha detaylı. sonra ona da bakarım ama onların malzemeleri farklı. bu hem basit hem çok güzel oldu şimdi dolaba koydum ucundan azcık tadına baktım. birgün dolapta durunca süper oluyormuşCanım kaşıkla o sıyırma hareketinde kremamsı değil bu ama Refikanın tarifi tam öyle görünüyor pınar peynirle de yapıp tam tutturan olmuş 3e bölebilirsin miktarlarını
Ben de diyorum sayfanin adi mi degistiTotomu kaldirayimda evi toplayayim akşam oldu ben anca evi toplucam
Gidip spor sayfasina yazmışım nasıl becerdiysem
Geell 6lar geelBende 6 lar bi gelse diyom
Yolunu kaybeden sayfama geliyor.Totomu kaldirayimda evi toplayayim akşam oldu ben anca evi toplucam
Gidip spor sayfasina yazmışım nasıl becerdiysem
Sana da merhaba Kırmızı Başlıklı KızMerhaba mavi çekirge.
Evt ya şu sayfayı takip etmeyi bir turlu çözemedim işyerinde pc den bakayim diyorum işler fırsat verince soğuk vermiyor sıcak odalara kaçıyorumK KarlarKralicesi Ortim gelmiş.
Evet canim biziz o gordugun tombik benim insallah yakinda zayiflamis halim de olacak
Benim geçti 10 bini çarşı pazar gezdik yineEeee daha daha nasilsiniz
Misafiri gönderdik
Adimlarida tamamladim :)
Bende 8.500 deyim 10 bin yapacagim bugun :)Benim geçti 10 bini çarşı pazar gezdik yine