- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
Daha önce gitmiyordu onu konuştuk canım. suanki durumdan memnunum..e vermişsin işte ne güzel daha ne?
insan zayıfken verilen kilo maksimum bu kadar oluyor zaten.
ben de 54 ü bir görsem keşke
Ne kadar verdin kız bu hafta kız hasta geçmiş yapamıyorum kucağından inmiyorBitse de devam edicemkarnım dümdüz olsun göbüş gitsin
-500 gr canımNe kadar verdin kız bu hafta kız hasta geçmiş yapamıyorum kucağından inmiyor
Normal canım cocuk hasta olunca anneye ihtiyaç oluyorNe kadar verdin kız bu hafta kız hasta geçmiş yapamıyorum kucağından inmiyor
Baslangicin hayirli olsun canim yeniden
adim perşembe cuma harici her gün atıyoruz mekik bu haftaya özeldişimdi bitti mi adım, mekik yarışması??
ben bu tam detaylı bilmiyorum yarışmaları, mekiği tesadüfen yaptım elhan dedi diye.
bugün ne yapmamız lazım mesela?
ben eve gidince 9da uyumayı planlıyorum allah izin verirse
bir de çocuk tabi
Super eksi kız kaça kadar dusucen daha
meaaj tekrarıGercek kilom 57.2 sabah tartıldım
Ama cok fazla yemek yiyorum
mesaj tekrarı.Gercek kilom 57.2 sabah tartıldım
Ama cok fazla yemek yiyorum
Wuuuuuuuuuuuuuu süper hadi bakalım cuma'ya daha cok gider inşaallah-500 gr canım
50 umud ediyorumadim perşembe cuma harici her gün atıyoruz mekik bu haftaya özeldi
bugün yine 8000 adım istersen bir de mekik
Super eksi kız kaça kadar dusucen daha
Doktorun bana dediği depolama olmadığı için ilaçlar pek fayda etmez dedi hatta kanserden suphelendiler.dunya başıma yıkılmıştı.kanlarimi ayriyeten incelemeye aldılar ama şükür bir şey çıkmadı.saclarim yürürken inan ki benimle birlikte dökülüyor saç taramak istemiyorum sende tekrardan baktır içini ferah tut canım.psikolojik rahatsızlıktan da saç dökülmesi oluyor canımkesinlikle yaa
Bende de depolama olmuyor sebebi ne acabakansızlık var hep demirim düşük saçım da belki ondan dokulmuştur
Günaydın canimHerkese günaydın kızlarbu arada beni etiketleyenler gözükmüyor bende sorun var galiba cvp veremezsem kusura bakmayın benlik değil
Cuma 70 yada 6 laraWuuuuuuuuuuuuuu süper hadi bakalım cuma'ya daha cok gider inşaallah
GünaydınlarrHerkese günaydın kızlarbu arada beni etiketleyenler gözükmüyor bende sorun var galiba cvp veremezsem kusura bakmayın benlik değil
GünaydınlarrHerkese günaydın kızlarbu arada beni etiketleyenler gözükmüyor bende sorun var galiba cvp veremezsem kusura bakmayın benlik değil
Ben baktirdim abla çok gittim dahiliye hiç bisey çıkmadı ırsi dediler. ilaç içtim demir yükseldi bir ara ama içmeyince dibe vuruyorDoktorun bana dediği depolama olmadığı için ilaçlar pek fayda etmez dedi hatta kanserden suphelendiler.dunya başıma yıkılmıştı.kanlarimi ayriyeten incelemeye aldılar ama şükür bir şey çıkmadı.saclarim yürürken inan ki benimle birlikte dökülüyor saç taramak istemiyorum sende tekrardan baktır içini ferah tut canım.psikolojik rahatsızlıktan da saç dökülmesi oluyor canım