Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cuma 66 olarak bildirim yapmistin 500 gram artisin canim
Aa geçmiş olsun cnmSaol canım kız hastaydı ateşi vardı ondan bana geçti mahsetmemistim misafir gelince tuz biber oldu
Hehe olsun yavaş da olsa gidiyor canımmminşallah verebilirim canım ya
zira pek iştahım var yine
Kızlar tebriklerrr-500 gr canım
Canım hayırlı olsuuun
Cnm şampuandan da olabilir değiştirmeyi düşündün mü?Doktorun bana dediği depolama olmadığı için ilaçlar pek fayda etmez dedi hatta kanserden suphelendiler.dunya başıma yıkılmıştı.kanlarimi ayriyeten incelemeye aldılar ama şükür bir şey çıkmadı.saclarim yürürken inan ki benimle birlikte dökülüyor saç taramak istemiyorum sende tekrardan baktır içini ferah tut canım.psikolojik rahatsızlıktan da saç dökülmesi oluyor canım
Benimde öyle canım.rabbim beterinden korusunBen baktirdim abla çok gittim dahiliye hiç bisey çıkmadı ırsi dediler. ilaç içtim demir yükseldi bir ara ama içmeyince dibe vuruyor
Hayatım harikasın tebrik ederim
Çok değiştirdim canım 1 sene olmadı ama başka şampuana geçiş yaptım.simdilik tam bir kesilme olmadı ama yine de bir umut devam ediyorum arada kür falanda yapıyorum gerisini Rabbim bilirAa geçmiş olsun cnm
Hehe olsun yavaş da olsa gidiyor canımmm
Kızlar tebriklerrr
Canım hayırlı olsuuun
Cnm şampuandan da olabilir değiştirmeyi düşündün mü?
Doktorun bana dediği depolama olmadığı için ilaçlar pek fayda etmez dedi hatta kanserden suphelendiler.dunya başıma yıkılmıştı.kanlarimi ayriyeten incelemeye aldılar ama şükür bir şey çıkmadı.saclarim yürürken inan ki benimle birlikte dökülüyor saç taramak istemiyorum sende tekrardan baktır içini ferah tut canım.psikolojik rahatsızlıktan da saç dökülmesi oluyor canım
Rabbim beterinden korusun canım bu halime çok şükür maşallah uzatmissinya senin bu hastalıklardan çektiğin nedir allah aşkına
saç dökülmesiyle kanser ne alaka allah korusun zaten
neyse benim de çok dökülüyordu, ince telli ve asla uzatamazdım
hamileyken osteocare kullandım doktor verdi tabi ki
uzayış o uzayış hayatımda olmadığı kadar uzun saçlarım 2 yıldır
Canım saç maskesi yapıyor musun? Muzla balla birsürü tarif varmışÇok değiştirdim canım 1 sene olmadı ama başka şampuana geçiş yaptım.simdilik tam bir kesilme olmadı ama yine de bir umut devam ediyorum arada kür falanda yapıyorum gerisini Rabbim bilir
Hem bitkisel hemde marketlerden aldıklarımla yapıyorum canım hatta bir tarifim var yumurta ve mayonezli ben kabullendim artık çok şükürCanım saç maskesi yapıyor musun? Muzla balla birsürü tarif varmış
Tamam cnm şifa olur inşallahHem bitkisel hemde marketlerden aldıklarımla yapıyorum canım hatta bir tarifim var yumurta ve mayonezli ben kabullendim artık çok şükür
Bugün daha iyi canım çok teşekkür ederim sen nasılsın keyfin nasılTamam cnm şifa olur inşallah
Kızın nasıl
İnşaallah canımCuma 70 yada 6 lara inşallah
Teşekkür ederim canımAa geçmiş olsun cnm
Hehe olsun yavaş da olsa gidiyor canımmm
Kızlar tebriklerrr
Canım hayırlı olsuuun
Cnm şampuandan da olabilir değiştirmeyi düşündün mü?
Teşekkür Ederim kaptanımHayatım harikasın tebrik ederim
Günaydın canım
Günaydın canım en azından almışsın raporu bolca dinlen..Ne çene varmış sizde yaaa anca bitirdim geçmişi
Günaydın canlarım mutlu haftalar olsun sağlık ocağından geliyorum iki gün rapor verdi ve tekrar test yaptırmamızı istedi.