- 27 Ekim 2008
- 3.363
- 15.850
Oluuurr sen nasıl dersenDağınık ev demeyelim yaşayan ev diyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oluuurr sen nasıl dersenDağınık ev demeyelim yaşayan ev diyelim
Eyvah hem iyi hem kötü100.000 mesaja az kalmış. 100.000 . Mesajı yazana bir kase sütlü tatlı veya bir çikolata 50 gram hediye edelim. Zipzip- ne dersin?
Canim tesekkur ederim ya yilbasina kadar biraz kilo vermek istiyorum o yuzden daha dikkt etmeye calisiyorum ama spora hic zaman ayiramiyorum burdaki sporlari ozenerek okuyorum sadeceAfiyet olsun canim
Kek ve pogaca disinda cok az yiyorsun canim
3 gundur menulerine bakiyorum da
İyi iyi.Eyvah hem iyi hem kötü
benim değişik bir vücut tipim varTebrik ederimbugün de iç rahatlığıyla günü bitirebiliriz
Vallahi bitirmişsin tebrikler, şimdi nasılsın
Afiyet olsun hayatım
Hayatım sen 34 bedene işinlamışsın kendini, çok iyi spor tebrik ederim
Herkes forumdan çıksın sabaha kadar mesaj yazıcam şimdi100.000 mesaja az kalmış. 100.000 . Mesajı yazana bir kase sütlü tatlı veya bir çikolata 50 gram hediye edelim. Zipzip- ne dersin?
Yaaa çok geçmiş olsun. İlk iki aşıda sıkıntı çıkmış mıydı?keşke aşı olmasaydım geceleri kalbimde hep ağrı oluyo aşı olduktan sonra oldu bunlar
Nesi değişik fıstık gibi.benim değişik bir vücut tipim var
Doktora gittin mi canım?keşke aşı olmasaydım geceleri kalbimde hep ağrı oluyo aşı olduktan sonra oldu bunlar
Aa supermis 50 cekmistim zatenNiye gitsin. Bugün kac mekik çekersen çek. 500 puan.
Hanımlar mekik çekeceeem gidiyorum
3. olmadım olmicamYaaa çok geçmiş olsun. İlk iki aşıda sıkıntı çıkmış mıydı?
omuzlarim geniş ama üst kısım zayıf bende altta birikiyor kiloNesi değişik fıstık gibi.
gitmeyi düşünüyorum kardiyolojiyeDoktora gittin mi canım?
Aynen allahim yok boyle bir soguk -11 dereceydi. Ama oyle ya da boyle temiz hava cok iyi geldiTebrik ederimbugün de iç rahatlığıyla günü bitirebiliriz
Vallahi bitirmişsin tebrikler, şimdi nasılsın
Afiyet olsun hayatım
Hayatım sen 34 bedene işinlamışsın kendini, çok iyi spor tebrik ederim
Allah korusun umarım geçici bir süreçtir
3. olmadım olmicam
2den sonra başladı bence ondan oluyo
kalp hastası değilsem sebebi odur
omuzlarim geniş ama üst kısım zayıf bende altta birikiyor kilo
Rabbim sifani versin inşallah canımkeşke aşı olmasaydım geceleri kalbimde hep ağrı oluyo aşı olduktan sonra oldu bunlar
Senin psikolojik olmasın canımgitmeyi düşünüyorum kardiyolojiye
hep gece oluyo