- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Tatlış kaptanım.
Benim de içimden geçti aynı duygular.
Geçen hafta bende hastaydim 1000 adim atmak bile o kadar zor geldi ki
O yuzden cok hastayım diyince cikarsak mi diye düşündüm
Yarini bekliyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlış kaptanım.
Benim de içimden geçti aynı duygular.
Tamam canımcım çok teşekkür ederimTamam canim sagligin daha önemli yurumeyecek olursan yarin söylersin
Hiçbir şey sağlığından daha önemli değil. İyi hissetmiyorsan tabi ki ara vereceksin. Sen ağrı icindeyken benim içime sinmez zaten. Keyfi olan bir durum değil.Canım valla bi düşündüm ama iki hafta üst üste bırakmak istemedim. Evin içinde yürüdüm
Tamam canim
Canımsın. Baktım yarın daha ağrılı olursam o zaman söylerim iyi ki varsınHiçbir şey sağlığından daha önemli değil. İyi hissetmiyorsan tabi ki ara vereceksin. Sen ağrı icindeyken benim içime sinmez zaten. Keyfi olan bir durum değil.
cotton ne?100 kaldı 500 u tamamlayıp bildircem somra cotton için okuycam
Sen de öyle ....daha çok etap yarışırız nasip olursa bizde yağ çok nasılsa iyice dinlen bu hastalık öyle bir gecede geçmez. Muhtemelen yolda dışarda üşüttün.Canımsın. Baktım yarın daha ağrılı olursam o zaman söylerim iyi ki varsın
Olabilir canım yine de testim negatif çıksa bile bu hafta rapor alıp evde dinlenicem okula gidemem sanırımSen de öyle ....daha çok etap yarışırız nasip olursa bizde yağ çok nasılsa iyice dinlen bu hastalık öyle bir gecede geçmez. Muhtemelen yolda dışarda üşüttün.
En mantıklısı bu canım... İnşallah negatiftir.Olabilir canım yine de testim negatif çıksa bile bu hafta rapor alıp evde dinlenicem okula gidemem sanırım
Pamık @cottoncotton ne?
Yeme aşkım yeme, kırmızılar pusudahurma topu yesem mi diye düşünüyordum ama yemicem bu msjdan sonra
gecmis olsun canim
Afiyet olsun hayatım, adımı sonra mı tamamlıyosun?Menümü yazıyorum günü kapatalı Cook oldu
Kahvaltı 07.30
İki yumurta haşlanmış
Bir dilim ekmek bir parça peynir
Bir tatlı kaşığı ev yapımı sos
Ara 11.30
1 bardak süt yarım armut
Öğle 13.30
3 YK barbunya yemeği
Sütlü tatlı yaptım misafire muhallebisinden 2 yk yedim
Akşam 15.30
Yarım kase kısır 1 kornison turşu çay
Suyu 2lt oldu yatana kadar 3 olur
Yeşil çay içtim
Zipzip- pastelfit
Elhan cım yani bir öğretmen olarak hissettin. Resmen bir sinir krizinden çıktım nefesim kesildi bayılacaktım. Siz bir okul dolusu çocukla nasıl uğraşıyorsunuzBu gecenin çok özel matematik sorusu geliyor.
( Çözene @aypare ackerman ' ın yiyemedigi hurma topunu vereceğim. )
Soru:
pastelfit ' in mahallesine giremeyen çakalların Bilecik'' e gidip Wilma11 ' i kacirma ihtimali yüzde kaçtır?
Afiyet olsun taş gibi kas olsun. O adım nedir kurban olurum25 Aralık menü 12.30
Eki Görüntüle 2976228
Akşam 19. Oo menüde balık vardı..
kocişin işi çıkınca iptal oldu..
her zamanki gibi tavuklu salata yedim ,
2.lt su Zipzip- Cordelia pastelfit Eki Görüntüle 2976232
Afiyet olsun canım harika, erkenden de kapatmışsın. Adımı sonra ekliyorsunuz herhalde ben tam alışamadım daha
Ohh adım da bitmiş ben de kirazsapı çayımı içip dinleneyim 2 dk sonra tamamlıycam
Adımı yeni bitirebildim kaptanımYeme aşkım yeme, kırmızılar pusuda
Afiyet olsun hayatım, adımı sonra mı tamamlıyosun?
Elhan cım yani bir öğretmen olarak hissettin. Resmen bir sinir krizinden çıktım nefesim kesildi bayılacaktım. Siz bir okul dolusu çocukla nasıl uğraşıyorsunuz
Afiyet olsun taş gibi kas olsun. O adım nedir kurban olurum
Afiyet olsun canım harika, erkenden de kapatmışsın. Adımı sonra ekliyorsunuz herhalde ben tam alışamadım daha
Hos geldin bitanem. Selena gibi çağırdık seni 60' lık arkadaşım cotton ne deyince aklıma canlı canlı görse daha iyi olur fikri geldi. Enerjin bize iyi gelecekti hem detesekkur ederim .Benim güzell ablacımm
Merhabaa