Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mersin Adana taraflari da harika yapıyor.yumurtasız da güzel çakal lezzet kanalında gördüm emir çok güzel yapıyo abla
Hiçte çekmez .. aylardır mercimek köftesi yapicam ona bile eriniyorum kıymalı birşey sandiydim benAaaaaa sen de yaşıyorum deme yani
Dün dört minik yemişti migi...
Bulgurdan yapılıyor. Enfes bir şey salça soslu , ekşili muhteşem bir lezzet. Görsel koyarım da canın çeker yapar yersin.
Dün de erken kaçtın hayırdırBen şimdi gideyim iyi akşamlar herkese
Kahve çagirdi geldim valla dua bildirmeyi unuttum
Bildirim yapmayı unutma canımDua okuyom bi yandan yazıyom aktif lora için okuycam şimdi
100 kaldı 500 u tamamlayıp bildircem somra cotton için okuycamBildirim yapmayı unutma canım
Yaa hastasın cikarsak mi diye düşünüyordum tamamlamissin adimlarini canim
Canim benim
yememiş bak günahını aldınÇok şükür Allah'ım.
Afiyet olsun canım Rahat rahat uyuyabilirsin veya dizin varsa izleyebilirsin.
Canım valla bi düşündüm ama iki hafta üst üste bırakmak istemedim. Evin içinde yürüdümYaa hastasın cikarsak mi diye düşünüyordum tamamlamissin adimlarini canim
Kötü olursan söyle çıkarabilirim de listeden
Tatlış kaptanım.Yaa hastasın cikarsak mi diye düşünüyordum tamamlamissin adimlarini canim
Kötü olursan söyle çıkarabilirim de listeden
Ayyyy canım ya çok teşekkür ederim aminnnCanim benim
Çok duygulandım. Hasta hasta yürümüşsün canım. Allah acil şifalar versin. Ağrılarının bir an önce geçmesini dilerim. Ayaklarına sağlık canım
Tamam canim sagligin daha önemli yurumeyecek olursan yarin söylersinCanım valla bi düşündüm ama iki hafta üst üste bırakmak istemedim. Evin içinde yürüdüm
Yaramazlık yapan çocuklar sessizdir genelde ama ben ona ne dualar ettim bilmiyorsun kiyememiş bak günahını aldın