- 13 Mayıs 2013
- 10.882
- 49.925
O benim sloganım canımKırmızı çekirgem benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O benim sloganım canımKırmızı çekirgem benim
Canım benim kolay bir yolu varsa tarif et ben yaparım.Yoruldum galiba tablolari 7 den sonra yaparim :))
Bak bak ilk ben yazdım bir kerem .O benim sloganım canım
Komik kiz senibu hafta maviyim demekki Mavi takim kazanacak
Hazırlarım ablacim yemek molasi vereyimCanım benim kolay bir yolu varsa tarif et ben yaparım.
Yoruldum galiba tablolari 7 den sonra yaparim :))
Çok teşekkür ederim bitanemHazırlarım ablacim yemek molasi vereyim
gerçekler acıdırKomik kiz seni
Çekirge sloganı senin olsun şekerim...bende çok slogan var Gormedim inan ki....
Tabi tabi.bu hafta maviyim demekki Mavi takim kazanacak
Farkettim görmediğiniÇekirge sloganı senin olsun şekerim...bende çok slogan var Gormedim inan ki....
Evet arkadaşlar ben MAVİ ÇEKİRGE
Kahve __Kokusu
aypare ackerman
60kiloyum
DeryaOnDiet
K KarlarKralicesi
dolunaydagel
menekse_kokusu
Mavi takıma hoşgeldiniz. Öncelikle bir takım olduğumuzu unutmayarak, kendiniz için büyük bir adım atmanızı istiyorum. Bu hafta kendimizi imtihan edelim. Cıslı gıdaları mümkün olduğu kadar az tüketelim. Canınız çektiğinde cici bir alternatif tüketelim. Porsiyonlarımız yine de kontrollü olsun. Serpme yemek olan sofraya oturmayıp, tabağınızı baştan hazırlamanız daha kontrollü olmanızı sağlar. Su çok önemli, her çay kahve ekstra su demek o yüzden azaltabiliriz. Yerine bitki çayı içelim. Aç da kalmayın, en tehlikelisi o. Aç kalmak yeme atağı yapar. Bunları bilen biliyor ama ben yine de yazdımGelelim spora, biliyorum zor. Özellikle hamile ve bebekli olan varsa onlara zor. Sizden sadece elinizden gelenin bir iki tık üstünü bekliyorum. Koridorda ekstradan iki tur işe yarayabilir. Okuduğunuz için teşekkür ediyor bol eksiler diliyorum
Önce Allah'ım kabul etsin tamam abla büyüğümsun eyvallahAhanda zeynoş geldi
Datlum cuma namazından geldim kimse aramadı beni .
Mantı , su böreğini kv, görümceklere sunmak üzere buzluğa atalım dur şimdi ...
Takıma şöyle bir baktım sonra bir daha baktım. Yeneriz ki sizi, şimdiden geçmiş olsun.Evet arkadaşlar ben MAVİ ÇEKİRGE
Kahve __Kokusu
aypare ackerman
60kiloyum
DeryaOnDiet
K KarlarKralicesi
dolunaydagel
menekse_kokusu
Mavi takıma hoşgeldiniz. Öncelikle bir takım olduğumuzu unutmayarak, kendiniz için büyük bir adım atmanızı istiyorum. Bu hafta kendimizi imtihan edelim. Cıslı gıdaları mümkün olduğu kadar az tüketelim. Canınız çektiğinde cici bir alternatif tüketelim. Porsiyonlarımız yine de kontrollü olsun. Serpme yemek olan sofraya oturmayıp, tabağınızı baştan hazırlamanız daha kontrollü olmanızı sağlar. Su çok önemli, her çay kahve ekstra su demek o yüzden azaltabiliriz. Yerine bitki çayı içelim. Aç da kalmayın, en tehlikelisi o. Aç kalmak yeme atağı yapar. Bunları bilen biliyor ama ben yine de yazdımGelelim spora, biliyorum zor. Özellikle hamile ve bebekli olan varsa onlara zor. Sizden sadece elinizden gelenin bir iki tık üstünü bekliyorum. Koridorda ekstradan iki tur işe yarayabilir. Okuduğunuz için teşekkür ediyor bol eksiler diliyorum
Tarih düşmanını küçümseyenlerin mağlubiyeti ile dolu. İyi olan kazansınTakıma şöyle bir baktım sonra bir daha baktım. Yeneriz ki sizi, şimdiden geçmiş olsun.