- 3 Haziran 2015
- 36.919
- 118.923
- 35
Bergen filmi çekeceklerdi serenay ayrıldı farah geldi bakalım nasıl olacak merak ediyorum filmi
Bergen dinledim iyice modum düştü
Spor yapmam lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bergen dinledim iyice modum düştü
Spor yapmam lazım
Fark ettim bitanemBen de sabah masterfit ne dedim mesela
sanıyorum ki apayrı bir yarışma
Günaydın canimGünaydın kızlar herkese bol eksili bir gün diliyorum
Cnm tebrikler
Kahvaltıda nelerden vazgeçtim bir bilsen. senin hesaplar tümden yanlişmiş pazartesi 1.1' di...ah kahvelim ah ..Teşekkürler abla
Kız nerden bileyim 700 gr değil miydi pazartesi 300 400 daha verse kek filan da yemiş dedim
Ama gerçekten tebrik ederim
Teşekkür ederim canımCnm tebrikler
Rakip olarak pastelle savaşmam lazım tatlım. Seni kendi safima alırım o kadar da değil yani ... stratejik davranmam lazım . uzgunum bebeğim.Elhan kıı belki mavi kaptanlığa seçersin beni
Hadi yaa onla karıştırmışım heheKahvaltıda nelerden vazgeçtim bir bilsen. senin hesaplar tümden yanlişmiş pazartesi 1.1' di...ah kahvelim ah ..
Tamammm o daha güzelRakip olarak pastelle savaşmam lazım tatlım. Seni kendi safima alırım o kadar da değil yani ... stratejik davranmam lazım . uzgunum bebeğim.
Yaaa kahvelim yaktı biziHadi yaa onla karıştırmışım hehe
Tebrikler canim harika kilo vermissinTatlım gene çıtır olicim inşallah.
İyi ki girmişim listeye
Teşekkür ederim canım. Dileğim hepimizin istediği kiloya ulaşabilmesiTebrikler canim harika kilo vermissin
Sagol kaptancimAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Adim yarisi yoktu zaten dun :)
Cok guzel eline saglik canim
Ben 100 denemede bile yapamam
Bende beceriksizim orta okulda resim dersleri vardi ablama yaptirirdim
Cöp bebegim bile yamuk oluyor
İnşallah canım tez zamanda hayalindeki fiziğe kavuşmani dilerim.Tamammm o daha güzel
Bu hafta daha çok asılacağım