- 16 Mart 2008
- 45.165
- 218.758
Çok iyi geçsin inşallahSağol canım Allah razı olsun
Öğlen gideceğim bakalım ilk görüşme nasıl geçecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyi geçsin inşallahSağol canım Allah razı olsun
Öğlen gideceğim bakalım ilk görüşme nasıl geçecek
69 la doğuma gidicem ben bir kereKapat kapak hamilelik sonrası kıyafetlerini kapatamazsin sonra çok acı birşey o
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
acık kendime de etki edeydim iyiydiBen de anlamadım sen gelince oluştu bu aşk vazgecemem bu saatten sonra senden
Abla senin yuzden daha yuksekYakın derken ben mi sana yakınım sen mi bana ...çatlatma adamı bekliyorum hadi ya
Çok bulanık hiç görünmüyoBiraz bulanik ama banyo isiklarindan idare edin. Bu hafta 82 görsem iyiydi ama ekside olmak yine de guzel. Ara tatilden once 79 gormek istiyorum.
Bu saatten sonra dükkan açık olsun boş ver...Kapat kapak hamilelik sonrası kıyafetlerini kapatamazsin sonra çok acı birşey o
89 olmasın kız o dikkat et bak dost acı söyler diyet yap benim hamileliğim de gebelik şekeri çıkmıştı 9 ay diyet yaptım69 la doğuma gidicem ben bir kere
Abla senin yuzden daha yuksek
Afiyet olsun canimDunku menum
10.00 kefir
12.00 3 yumurtadan soganli omlet
Marul
Ara sade kahve
Yesilcay 2 kuru kayisi
18.00 Aksam 6 kofte
Salata ayran
Son ara 21.00 elma
İki hamileliğimde de kilo almadım canım ben aksine verdim bunda da almam herhalde benim için tehlike emzirme dönemi bütün kilolarimi emzirme dönemine borçluyum89 olmasın kız o dikkat et bak dost acı söyler diyet yap benim hamileliğim de gebelik şekeri çıkmıştı 9 ay diyet yaptım
Olmasın canım yesin ama kontrollü yesinBu saatten sonra dükkan açık olsun boş ver...
Banyonun isigi cok yuksek kapatinca da cok karanlik. Diger odalarda parke. Biraz eksik tartiyorÇok bulanık hiç görünmüyo
Dua et bir kilo artı değilacık kendime de etki edeydim iyiydi
Afiyet olsun canımDunku menum
10.00 kefir
12.00 3 yumurtadan soganli omlet
Marul
Ara sade kahve
Yesilcay 2 kuru kayisi
18.00 Aksam 6 kofte
Salata ayran
Son ara 21.00 elma
Haklısın bitanemOlmasın canım yesin ama kontrollü yesin
Sağlık açısından diyorum