- 13 Mayıs 2013
- 10.882
- 49.925
Evet merakla bekliyorum güzele benziyoBergen filmi çekeceklerdi serenay ayrıldı farah geldi bakalım nasıl olacak merak ediyorum filmi
Tebrikler canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet merakla bekliyorum güzele benziyoBergen filmi çekeceklerdi serenay ayrıldı farah geldi bakalım nasıl olacak merak ediyorum filmi
Tebrikler canım
Sağol cnm inş hepimizİnşallah canım tez zamanda hayalindeki fiziğe kavuşmani dilerim.
Ekside olman güzel cnm tebrik ederim
Canimm hosbulduk napiyosun nasilsin? bizim eski takimdan bikac kisi daha gordum ne guzel burda bulustuk tekrarKız selam yok mu
Hoşgeldin ☺
Hemen okuyorum kaptanim tesekkur ederiiimmAfiyet olsun kaptanim
Afiyet olsun kaptanim
Afiyet olsun canim cok gecmis olsun kizina atesi düştü mü
Hosgeldin canim ilk sayfadaki kurallari okuyarak formu doldurabilir misin
Oyy tüylü gri kızın di miBen ve tüylü kızım, camdan gelen güneşle güneşlendikşimdi spora . Hadi bakalım müsait olan gelsin
Hosgeldin cnmCanimm hosbulduk napiyosun nasilsin? bizim eski takimdan bikac kisi daha gordum ne guzel burda bulustuk tekrar
Eveet tüylü ve göbekliOyy tüylü gri kızın di mi
Ben de kalkayım cnm kahvaltı bitti
Ben gelemem liste yapacagim:)Ben ve tüylü kızım, camdan gelen güneşle güneşlendikşimdi spora . Hadi bakalım müsait olan gelsin
Sana da kolay gelsin canımBen gelemem liste yapacagim:)
Kolay gelsin
canım hoşbuldukHosgeldin cnm
Hoş geldin canımHemen okuyorum kaptanim tesekkur ederiiimm
Sana da kaptannnBen gelemem liste yapacagim:)
Kolay gelsin
Hahaaaaaaa bende noron falan kalmadı 15 kilodan sonraBugün kafalar bir milyon kimi tarihi yanlış yazar kimi kilosunu Kilo verirken nöronlarimiz da azalıyor ellam
İyiyim canım sen nasılsınCanimm hosbulduk napiyosun nasilsin? bizim eski takimdan bikac kisi daha gordum ne guzel burda bulustuk tekrar
Aleykümselam cnm hg aminSelamün aleyküm kızlar zayiflayanlari tebrik ederim bugünün yüzü suyu hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin günahlarımızı affetsin.hastalarimiza şifa versin rabbim inşallah