- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
Bir daha hesaplıyalim 1kg da anlaşalım düz olsun kaptanHi hi
56.15-55.25=0.9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir daha hesaplıyalim 1kg da anlaşalım düz olsun kaptanHi hi
56.15-55.25=0.9
hadi hayırlısı kabul ederler inşallah hem oğluna hem sana iyi gelirAllah razı olsun canım teşekkür ederim
Üst üste 2 erkek çocuk büyütmüş oluyorum.. ikisi de küçük ikisi de beni anlamıyor bende onları anlayamıyorum çoğu zaman.. yabancısı olduğum bi yere geldim hoş 5,5 yıldır burdayım ama pandemi de girince epey yalnız kaldık eşimle bile bilmem en son ne zaman bi dışarda başbaşa yemek yedik çay içtik kahve içtik..
Bugün öğlen görüşmeye gideceğim nolur hayır dualarınızı eksik etmeyin..
Hoca hanım kabul ederse her gün 12.30-16.00 arası göndereceğim..
En azından o sürede ufak oğlumu bebek arabasına koyup yapamadığım yürüyüşleri yaparım,çarşı işlerimi hallederim yahut misafir oturmasına gidebilirim şöyle rahat rahat bi oturabilirim..
Bugün Cuma hepimizin Cuması hayırla güzellikle geçsin..
Dualarınızda bana da ufak bi yer verirseniz Rabbim de size kat kat fazlasını versin..
Zipzip- kaptanım bugün bilerek tartılmadım son zamanlar dikkat etmedim hiç.. Şu okul işi ayarlayayım en azından yürüyüşümü de düzgün yaparım kafamı rahatlatmam lazım önce.. Affına sığınarak biraz izne ayrılmak istiyorum listede olmayım ama buralarda olayım
Sebastiaaaaaaan beni geçmezsenCanım tebrikler
Yeni başlangıcın hayırlı olsuun
Hayırlı olsun cnm
Canım tebrikler
Kaptanım tebriklerr
Çok geçmiş olsun canım
Olsun cnm bu hafta açılır eminim
canım çoktan hakettin korumayı
Konuşmamasına sevindim masterfit de hayırlı olsuun
Canım geçmiş olsun odan da mı soğuk gece hava mı esiyor
Çok geçmiş olsun canım
Cnm tebrikler
Canım tebrikler
Ooo güzel bir atak bakalım çizkekcan nasıl karşılıcak
Yok canım ben burdan koparsam penguen bir hamile olurum adımda eksik kişi olursa oraya yazabilirsin beniTamam canim hamilesin kıyamıyorum yazmaya bir yere yormak istemem
Ucundan dememissin ama ben kapıyı açık girdin sandım75 i gördüm dediğim ucundannieye direk 75.00 akla geliyor 75.9 da 75
Offf çok uzun yaaaa ucunda ışık da yokBen oradan geliyorum
uzun ve karanlık .supurgene dikkat et çarpmasin bir yere
Bu nedir yaaa ben gidiyorum Zaten 2 gün sonranın bildirimini yapmışsın, bu sayılmaz
Seni mi beni mi , kilo vermek için beni mi beklemiş gibisinYaaaa demek öyle
Beni zorlu bir hafta daha bekliyor demek
Tebrikler canımCuma 56.15
Pazartesi 55.65
Fark 800
kırmızı kaptanım Aijoo ile aynı kiloyu vermişiz
Tatlı güzel bir rekabetti herkeze teşekkür ediyorum herkezin emeğine sağlık
Eki Görüntüle 2975432
O bende de oluyo, bi daha beğeniyorum yok gidiyo geliyoKızlar saçma olacak ama benim beğenilerim görünüyor mu? Beğen atıyorum veya diğerlerini, sonra geçmişe dönünce bir bakıyorum gitmiş
Öğrenirsin bi tanem, öğretmen değil misin ? Sende meslek deformasyonu olarak hızlı öğrenme vardırSevinme ya ben kaptanlıktan hiç anlamam ki
Tamam canimYok canım ben burdan koparsam penguen bir hamile olurum adımda eksik kişi olursa oraya yazabilirsin beni
Allah seni napmasin ucundan gördüm ama dün aksan erken kapatamadim fermuariimiPerşembe görünümlü cuma gecirdim dün aksamUcundan dememissin ama ben kapıyı açık girdin sandım
Eksin cok guzel tebrik ederim canim afiyet olsunGeçen cuma 64.0 kg
bugün 62.6 kg fark -1.4 kg yüzde 2.19
Aijoo Zipzip- hadi ben kahvaltıya kaçar
Eki Görüntüle 2975441
Oda olur canım ne dersen kabulumTamam canim
Olmazsa yeşile alalim seni menu yazarsın her gun :)
Bilmiyorum çok yakın ablaSebastiaaaaaaan beni geçmezsen
Vayyy çok iyi canım hedefin kaçtı az kalmış sankiGeçen cuma 64.0 kg
bugün 62.6 kg fark -1.4 kg yüzde 2.19
Aijoo Zipzip- hadi ben kahvaltıya kaçar
Eki Görüntüle 2975441
Ben de anlamadım sen gelince oluştu bu aşk vazgecemem bu saatten sonra sendenOfff çok uzun yaaaa ucunda ışık da yok
Bu nedir yaaa ben gidiyorum Zaten 2 gün sonranın bildirimini yapmışsın, bu sayılmaz
Seni mi beni mi , kilo vermek için beni mi beklemiş gibisin
Tebrikler canım
O bende de oluyo, bi daha beğeniyorum yok gidiyo geliyo
Öğrenirsin bi tanem, öğretmen değil misin ? Sende meslek deformasyonu olarak hızlı öğrenme vardır
Eksidesin yinede uykusuzluk kilo vermeyi cok etkiliyor gecmis olsunEki Görüntüle 2975442
Gecen hafta 69.1
Bu hafta 69
Fark -0.1
Yuzde %0.14
Bu hafta hic istedigim gibi olmadi kizin dis donemi cok uykusuz kaldim ona bagliyirum yoksa menulerim gayet iyiydi,haftaici yuruyuste yaptim.
Zipzip- canim bu hafta ara vereyim,haftasonu misafirlerim gelecek takimi kotu etkilemeyeyim.
Kapat kapak hamilelik sonrası kıyafetlerini kapatamazsin sonra çok acı birşey oAllah seni napmasin ucundan gördüm ama dün aksan erken kapatamadim fermuariimiPerşembe görünümlü cuma gecirdim dün aksam
Sağol canım Allah razı olsunTamam canim
Insallah okul isi olur sende rahatlarsin
Yakın derken ben mi sana yakınım sen mi bana ...çatlatma adamı bekliyorum hadi yaBilmiyorum çok yakın abla