- 31 Temmuz 2020
- 19.749
- 59.919
diğer grupların da canı çeker mi ki bdv filan40 olsun canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
diğer grupların da canı çeker mi ki bdv filan40 olsun canım.
Oooo ne çok aslanla r varmış valla bana bu proluk uğurlu gelmedi önce burdan cikmazidm şimdi girmiyr um aslinda mesah yazmak gözüme geliyor gerçek bu keşke ses kaydıolsaydiBugün seni düşündüm. Pro oldu kaçtı bu kız dedim. Gel bı sarilayim. Sen de aslandın galiba. Zeynep_Nihal @askrhpozitif sen ve ben 4 kişi olduk. Yakında darbeyi gerçekleştiririz.
İyiyim canım. Çok özledim seni. Sen nasılsın?
Yok artık. Onlar onlardiğer grupların da canı çeker mi ki bdv filan
Bak gördün mü direk yaşını söyleseydin hiç bunlar olmayacaktidiğer grupların da canı çeker mi ki bdv filan
TamamSeni alicaz tabi ki. Sensiz nereye gidiyoruz.
Evet çok benzemem ama karışık haritamSende mi aslansin
Miskin aslan. Telefonun yazma özelliği yok mu? Sen konuş o yazsin. Ben öyle yapıyorum.Oooo ne çok aslanla r varmış valla bana bu proluk uğurlu gelmedi önce burdan cikmazidm şimdi girmiyr um aslinda mesah yazmak gözüme geliyor gerçek bu keşke ses kaydıolsaydi
Valla aynen benimde öyle.aslan burcuyum ama nerdeyse hiç birini taşımamTamam
Evet çok benzemem ama karışık haritam
Aaaaaa aaaaa agzimi kapatayım.Tamam
Evet çok benzemem ama karışık haritam
Ben çoğunu taşıyorum.Valla aynen benimde öyle.aslan burcuyum ama nerdeyse hiç birini taşımam
Bak en azından belliymiş senin ki çok alakasız ama benim ki balığa daha yakın gözüküyor.yukselen mi mars mi ay mi anlamadımBen çoğunu taşıyorum.
Kaptanı kaçırırken beni de alın aslanlar olarak dediydim haniAaaaaa aaaaa agzimi kapatayım.
Ben bunu bilmiyordum.
Benim yükselen de balık.Bak en azından belliymiş senin ki çok alakasız ama benim ki balığa daha yakın gözüküyor.yukselen mi mars mi ay mi anlamadım
O senmiydin pardon kardeşKaptanı kaçırırken beni de alın aslanlar olarak dediydim hani
Ben öyle gezmeye geliyon sandım. Anlamamıştım. 5 kişiyiz.Kaptanı kaçırırken beni de alın aslanlar olarak dediydim hani
Benim ne halt olduğum belli degilBenim yükselen de balık.
Aslansin.Benim ne halt olduğum belli degil
Ayneen önce sen kapat hahaSevgililer hadi iyi geceler sen kapat falan yapar sonra 1 saat daha konuşur. Aynı biz. 1 saattir gidemedim.
O senmiydin pardon kardeş
Tamam inandımAslansin.