- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Eğlence biliyorsun uğruna operasyon yapıyorum.Kız direk söyleyin işte ne kafa patlattiriyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğlence biliyorsun uğruna operasyon yapıyorum.Kız direk söyleyin işte ne kafa patlattiriyorsunuz
Tamam sana da benden tam 35Eğlence biliyorsun uğruna operasyon yapıyorum.
Hemen geliyorum konum atın.Hedef60kgolmak ödeyecek o söyledi
45 canım.Tamam sana da benden tam 35
Ay ne bilim boşuna rahatsız etmim diyorum tm bundan sonra gelirim hep
Sevmek nasip olur belki bir gun abla
Bende ayni kiloda kaliyorum genelde ama burdayım
Sohbete gel canım burda diyet yapanlar olmuyor ki her zaman
Maşallah sübhanallah.resime bak ben senin yanında45 canım.
Napyusun güzelik45 canım.
Resim 3 ay önce çekildi. Şimdi daha yaşlıyım.Maşallah sübhanallah.resime bak ben senin yanında
anacımİyi geceler canım
Offf yakayım ben bir tane dahaResim 3 ay önce çekildi. Şimdi daha yaşlıyım.
Teşekkürler tatlım.
Bugün seni düşündüm. Pro oldu kaçtı bu kız dedim. Gel bı sarilayim. Sen de aslandın galiba. Zeynep_Nihal askrhpozitif sen ve ben 4 kişi olduk. Yakında darbeyi gerçekleştiririz.Napyusun güzelik
Yarın sabah baştan sayarız sana haber veririz.ona göre gider kredi çekersinAynen balıklar benden tam kaç kişi olcaz ona göre ayırtayım sabah :))
40 olsun canım.Aynen balıklar benden tam kaç kişi olcaz ona göre ayırtayım sabah :))
Himmet ağabey geldi aklıma.Yarın sabah baştan sayarız sana haber veririz.ona göre gider kredi çekersin
Ben ben??Bugün seni düşündüm. Pro oldu kaçtı bu kız dedim. Gel bı sarilayim. Sen de aslandın galiba. Zeynep_Nihal askrhpozitif sen ve ben 4 kişi olduk. Yakında darbeyi gerçekleştiririz.
İyiyim canım. Çok özledim seni. Sen nasılsın?
Ah adanalı kocam olaydı kebaba giderdikYarın sabah baştan sayarız sana haber veririz.ona göre gider kredi çekersin
Kendisi balık dedi biz burada hanım hanım oturuyordukHimmet ağabey geldi aklıma.
Seni alicaz tabi ki. Sensiz nereye gidiyoruz.Ben ben??
Ah adanalı kocam olaydı kebaba giderdik
Sende mi aslansinBen ben??
Ah adanalı kocam olaydı kebaba giderdik