- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
Afiyet olsun canımYenice içtim canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canımYenice içtim canim
Annemin ilk dozda sismisti canim gecer moralini bozmaValla kolum şişti ve morardı keyfinde hayat telaşı diyelim.gececek inşallah
Geçmiş olsun ağrı kesici filan içtinmi.Depresifim valla canım.keyfim yok moralim bozuk bende sadece yazılanları okuyorum.aşili kolumda çok kötü sen nasılsın canım
Bende merakla bu yorumunu bekledim oturduğun yerden nasıl olsun ne anlamı var oturarakOturdugum yerde degil abla
Durdugum yerde
Telefon elimde her adımda kolumda hareket edince adım sayiyor
Annemin ilk dozda sismisti canim gecer moralini bozma
Teşekkür ederim kizlarAfiyet olsun canım
Ben neden tersinden anladım öyle,bu seferde ayakta durmam lazım bana göre değil yani sandalye tepesinde mutfaktayımOturdugum yerde degil abla
Durdugum yerde
Telefon elimde her adımda kolumda hareket edince adım sayiyor
Abla ben fazla ilaç kullanamıyorum yasak bana ne kadar dayanirsam o kadar iyiGeçmiş olsun ağrı kesici filan içtinmi.
Geçende konusu geçmişti bazen oturuyorm demişti oradan sordum.Bende merakla bu yorumunu bekledim oturduğun yerden nasıl olsun ne anlamı var oturarak
Dokunuyormu yoksa ..Abla ben fazla ilaç kullanamıyorum yasak bana ne kadar dayanirsam o kadar iyi
biz hafta sonu baktık kaşara 500 gr 37 tl idi marketin birinde de 51 tl idi tavuğun kilosu da 60 tlAmin amin inşallah. Bir aydir kaşar almadim. Bugun bakayim dedim 500 gr 32 lira. Almadim. Esim diyor alsaydin, dedim nasil alalim Allah aşkına deli gibi calisiyosun. Bu denli calismasan kuru maasla olsaydik al diyebilir miydin? Bizleri bu hale getirenler utansin. Buzlukta bir miktar etimiz var. Maasta biraz tavuk alip aticam. Yine de hesaplayarak yapiyorum boyle birsey mi var ya... Hic alamayanlar ne yapsin ne yedirsin cocuguna yaslisina
Abla bana kalsa bende adim atmam da birseylerde fedakarlik yapmam lazimBen neden tersinden anladım öyle,bu seferde ayakta durmam lazım bana göre değil yani sandalye tepesinde mutfaktayım
Yanlis mi ifade ettim acaba abla durdugum yer demisimdir :)Geçende konusu geçmişti bazen oturuyorm demişti oradan sordum.
gülüm ankaranın ayazı meşhurdur hep soğuğu insanın yüzünü yakar derler ya boşuna değil :)Cok kar yagmis konyaya abla kardeşimle konustukta gecen gun bizim buraya yagmadi o kadar ama cok soguk donuyoruz :)
Sen yemekten kısamıyorsun herhalde demi,o yüzden adımlara ağırlık veriyorsun.Abla bana kalsa bende adim atmam da birseylerde fedakarlik yapmam lazim
Ya istediklerimi yiyip spor yapacagim
Yada yemeyecegim
Ama ilki daha güzel hem yiyorum hem kilomu koruyorum
Yok değil bazen yoruluyorum oturduğum yerden demiştin ,aklımda bu kalmıştı çünkü.Yanlis mi ifade ettim acaba abla durdugum yer demisimdir :)
Bir rahatsızlıktan dolayı ablaDokunuyormu yoksa ..
kat katım zaten hırka üzerine uzun pofuduk yelek var:) bu evin her yerinden içeri hava giriyor benim ev kuzey cephe doğu tarafındakilerin yağmur yağdığı zaman camdan içeri sızmış halılar ıslanmış göl oldu diye yazmışlardı bina watsabındanAboooo abla kat kat giyin
Anladım bemm dünürümde öyle ağızdan ilaç alamıyor genelde hep iğne ile tedavi oluyor.Bir rahatsızlıktan dolayı abla
Aynen ablagülüm ankaranın ayazı meşhurdur hep soğuğu insanın yüzünü yakar derler ya boşuna değil :)
Yaa istesem kisarim da abla boyle duzen simdilik iyi gidiyor :)Sen yemekten kısamıyorsun herhalde demi,o yüzden adımlara ağırlık veriyorsun.
konyanın az üst taraf selçukludayızNeresi orası çok soğuk gece nasıl olur acaba.