- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Yarista olmadigin icin bu hafta sinir yok cumartesi basliyor :)8 bin adım demi sınır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarista olmadigin icin bu hafta sinir yok cumartesi basliyor :)8 bin adım demi sınır
Ben bile 2930 dayımEvet ve Ben daha 509 dayım
Bugun spor yapmayacağım kuzu ödem yapiyor hergun yapınca kalkar iki göbek atarım olur ne var 8 bin yapmayaBen bile 2930 dayım
Oturduğun yerden mi adımlarını böyle rap rap yağıyorsun yere..Ben bile 2930 dayım
Bazen cok kolay 8 bin oluyor bazende 8 bin bile atmak zor geliyor banaBugun spor yapmayacağım kuzu ödem yapiyor hergun yapınca kalkar iki göbek atarım olur ne var 8 bin yapmaya
Lesliee yapiyor ya abla yerinde sayma onun gibiOturduğun yerden mi adımlarını böyle rap rap yağıyorsun yere..
Köy okulunda misin canım ne iyi düşünmussun çocuklar ne sevinmistirYa kaptanım yine beni düşünüyorsun 4 kişi ikinci sınıf 8 kişi 1. Sınıf
Dün 1. Sınıflara Marul yazmayı öğrettim bir öğrencim de arasına çiğköfte dürüp yeriz harika olur deyince dedim yarın çiğköfte partisi yapalım hazır aldım 1kilo yeter bol.marul.ve lavaş da aldım belli isteyene dürüm yaparım diye hızlı paket servis
Nasıl oldun canımGunaydin kizlar gece asi cokertti hala dizlerim belim agriyor
Hoşgeldinya ben de gelebilir miyim takımaa?
Allah zihin açıklığı versinBen gidip ders çalışayım sınava az kaldı bana şans dileyin kızlar
Çok geçmiş olsun canımgünayyydınn herkeseee
dun akşam migrenim tuttu migdeme vurdu gelemedim sporda yapamadim yapacak bir suru işim kaldı. simdi okula gidiyorum insa bugun sporumu telafi edicem
Zipzip-
Merbaha hoşgeldinMerhaba
Bı koca kase yedim şimdia101 de indirime girmiş 10 TL üstüneAfiyet olsun ablacim icine kivircik marul da eklesen olabilir
Gerci ben yiyor muyum diye bir sor kokusundan ton baligi yiyemem
HoşbuldumHoşgeldin canım
Fırsatçılık canım başka birşey değil isteYa bi kere markette ürünlerin reyonlarda boş olup da depoda gördüm koymuyorlar saklıyor
Zam için bunları fırsat yaratıyorlar
Bende dün dolar düştü ürünlerde düştü diye umuduyla gitmişim markete ama zam üstüne zam yapmaları beni çok şasirtti
O kısma bakmadım bile sürekli zamn geliyor yağlaraBime gittim bugün 5 litrelik ayçicek yağı yoktu,birde etiketleride sökülmüş..
Allah sonumuzu hayretsijEn fazla 2 tane sut veriyordu bim gecen hafta
Aç kapa daha çok yakarsınız aslında canım düşük ayarda yaksaniz sürekli ev soğuyor tekrar ısıtıyor buda daha fazla doğalgaz yakınına sebep oluyorBiz gündüz hiç evde olmuyoruz hiç dogalgazi akşam gelince açıyorum buna 240 tl geldi
Geç saatlere bırakma o zaman zor geliyor insana erken bitirmekte fayda var ben başladım mesalaBazen cok kolay 8 bin oluyor bazende 8 bin bile atmak zor geliyor bana
Depresifim valla canım.keyfim yok moralim bozuk bende sadece yazılanları okuyorum.aşili kolumda çok kötü sen nasılsın canımZeynep_Nihal nasılsın
Geçmiş olsun canım inşallah çabuk geçerDepresifim valla canım.keyfim yok moralim bozuk bende sadece yazılanları okuyorum.aşili kolumda çok kötü sen nasılsın canım
Bende şimdi bitirmeye calisiyorum aksam zor geliyo gercektenGeç saatlere bırakma o zaman zor geliyor insana erken bitirmekte fayda var ben başladım mesala
Teşekkür ederim inşallah hemen geçerGeçmiş olsun canım inşallah çabuk geçer
Kahve ic kuzu alıyor benim gerginliğimi belki seninde alırDepresifim valla canım.keyfim yok moralim bozuk bende sadece yazılanları okuyorum.aşili kolumda çok kötü sen nasılsın canım
Agrin mi var canimDepresifim valla canım.keyfim yok moralim bozuk bende sadece yazılanları okuyorum.aşili kolumda çok kötü sen nasılsın canım
Sen demiştin ys geçenlerde oturduğum yerdede adım atıyorum diye ben denedim telide cebime koydum olmadı illa ayaktamı olmak gerekyor yoksa.Lesliee yapiyor ya abla yerinde sayma onun gibi
Ya da evin icinde dolanıyorum
Sıkılıyorum ben sabit olunca daralıyorum:))
Toplanmış yağlar.Köy okulunda misin canım ne iyi düşünmussun çocuklar ne sevinmistir
Nasıl oldun canım
Hoşgeldin
Allah zihin açıklığı versin
Çok geçmiş olsun canım
Merbaha hoşgeldin
Bı koca kase yedim şimdia101 de indirime girmiş 10 TL üstüne
Hoşbuldum
Fırsatçılık canım başka birşey değil iste
O kısma bakmadım bile sürekli zamn geliyor yağlara
Allah sonumuzu hayretsij
Aç kapa daha çok yakarsınız aslında canım düşük ayarda yaksaniz sürekli ev soğuyor tekrar ısıtıyor buda daha fazla doğalgaz yakınına sebep oluyor
Yenice içtim canimKahve ic kuzu alıyor benim gerginliğimi belki seninde alır
Valla kolum şişti ve morardı keyfinde hayat telaşı diyelim.gececek inşallahAgrin mi var canim
Keyfin neden yok ki canim sıkma canini birseylere
Oturdugum yerde degil ablaSen demiştin ys geçenlerde oturduğum yerdede adım atıyorum diye ben denedim telide cebime koydum olmadı illa ayaktamı olmak gerekyor yoksa.