- 2 Ekim 2019
- 617
- 3.931
- 36
Olmuyor Ya çok uğraştım istediğim lezzeti yakalaamıyorumKahve yapmak çok kolay neden yapamıyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmuyor Ya çok uğraştım istediğim lezzeti yakalaamıyorumKahve yapmak çok kolay neden yapamıyorsunuz
Bende okudum vay canına dedimOkuyorum canim sonra 18 sayfa 40 sayfa oluyor
Gercekmi cok şaşırdımOlmuyor Ya çok uğraştım istediğim lezzeti yakalaamıyorum
Okuduklarında ne vardı acabaBende okudum vay canına dedim
Kaptanım üzüleceğin bir şey dediysem kusuruma bakma lütfen senin bana uyarın benim içindi ve tabiki takım için bu işin sorumluluğunu öğrenmem gerekiyordu çok hızlı kavradım kırılma lütfenBoyle dusunmene cok üzüldüm. Takimdaysak dikkat etmeliyiz, kaptan olursan sende anlarsin
Günaydın canimGünaydınlar
Günaydın canimGünaydın güzel takımın güzel yürekli insanları hava buz gibi kar yok ama keskin bir soğuk var köy yolundan selamlar hepinize
Aşk entrika öfke şaka şaka..Okuduklarında ne vardı acaba
Nasılsın güzel kaptanimGünaydın canim
Günaydın canim
Aşk entrika öfke şaka şaka..
kendimi bura sanıp burada olmayisimi gördüm
Iyiyim canim sen nasilsinNasılsın güzel kaptanim
Sağol kuzum ama ben pek sevmem öyle işleri isteğe bağlı ise hiç istemiyorumBu hafta olur belki? dolunaydagel sana kaptanlik çok yakışır.
hala gülüyorum kendime ayakta uyutup otele para veriyorum
Çok teşekkürler sağolAtlatmissin canim bir kurabiyeyle ne guzel
Sagol rakibem
Muhtesem canim ellerinize emeginize saglik
Gozun aydin abla guzel haberler almissin cok sukur
Benim vucudun dolunaydan haberi yok soylemiyorum
Can onlar sevgileri yetiyorTeşekkürler.
Yetmez mi abla sevgileri cok tatlilarÇok teşekkürler sağol
Can onlar sevgileri yetiyor
Günaydın ablacimGünaydınlar hanımlar
İsteğe bağlı değil canım ..Sağol kuzum ama ben pek sevmem öyle işleri isteğe bağlı ise hiç istemiyorum
Öslemiştim görmeyince bir gelse de neşem yerine gelse dedim ama yorgunluktan sızmış kalmışım . Senin niye moralin bozuldu ki üzüldüm bak.Noldu aşkişkom söyle moralmanım çok bozuk ondan gelmedim. Birazdan adımımı tamamlıycam, zaten 7100 olmuş sonra menü yazmaya gelcem. Yeşilçayımı içeyim de öyle yeni oturdum daha