- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
Ne sen sor ne ben söyleyeyimEn son kaç çıktın,?
Bol bol oku olurmu en tehsirli ilaç duaAyy kıyamam Allah bin kere razı olsun.rabbim hiç birimizi sevdiklerimizle sınamasın şafi ismiyle rabbim sifamizi versin
Iyi geceler bize geldi tatilHanımlar artık çocukları yatırayım, ben demeyince yatmıyolar sağolsunlar. Hala bebek gibi yatırıyorumBir de kar başladı burda, kar tatili olsun diye bekliyolar her öğrenci gibi Hepinize iyi geceler
Kar i bu tarafa yollayınIyi geceler bize geldi tatil
Ben şekerli içerken kahveyi hiç sevmezdim sade içmeye başlayınca tiryakisi oldum çayın kahveninBana kahve olsun da her çeşidini içerim
Canım YouTube da mistik yol diye bir kanal var lütfen ona bir göz at.bende de panik atak var orada çok güzel rahatlatıcı videolar varBol bol oku olurmu en tehsirli ilaç duabende de panik atak var gitsem doktora anında ilaç başlar ama kendimi törpüleyerek yaşamaya çalışıyorum ...
Allah bu günümüzu aratmasın şükür her halimeze diyelim inşaallah
Pek sayilmamZumbaya teşekkür ederiz
O zaman buraların yabancısı değilsin
Afiyet olsun ay ya elektrik olmayınca 2 gündür kahve de içemedik işyerinde ocak yok evdede yapan (Ben hiç yapamıyorum ya )
Ayyy şekersiz tüketenlerin de havası hiç bitmiyorBen şekerli içerken kahveyi hiç sevmezdim sade içmeye başlayınca tiryakisi oldum çayın kahvenin
HoşgeldinPek sayilmam
Unutmusum bu alintilama olaylarinida hosbulduk kizlar insallah basaricam bendePek sayilmam
Hosbuldum korkuluanneHoşgeldin
AY gelse keşke zevkle valla burda çilesi çokKar i bu tarafa yollayınçocuklar bir heyecan bekliyor yağsın diye
Bizde de çoğu arkadaşlar şeker kullanmiyor eşimle ben şekersiz içemiyoruzAyyy şekersiz tüketenlerin de havası hiç bitmiyor
ev sahibi icmeyince sekerde getirmiyor.ben cekiniyorum da şeker istemek için.o zaman o misafirlik bana eziyet gibi geliyor Çay kaşığı kadar kullanıyorum kaç kere denedim ama Allah'ım içemiyorum migdem kötü oluyor.Bizde de çoğu arkadaşlar şeker kullanmiyor eşimle ben şekersiz içemiyoruzhafta sonu gittiğimiz arkadaşlar kullaniyormus nasıl mutlu olduk şeker kullanmiyor değince otekilesyirsun resmen
HoşgeldinUnutmusum bu alintilama olaylarinida hosbulduk kizlar insallah basaricam bende
Bı keresinde misafirliğe gittiğimiz yerde evde şeker bile yoktuev sahibi icmeyince sekerde getirmiyor.ben cekiniyorum da şeker istemek için.o zaman o misafirlik bana eziyet gibi geliyor Çay kaşığı kadar kullanıyorum kaç kere denedim ama Allah'ım içemiyorum migdem kötü oluyor.
Hatirladim canim. Hosgeldin. Nasilsin?Selam canim hatirladin mi beni cok oldu
Aslında şerbetli tatlilar ile pek aram yoktur sütlü tatlılari tercih ederim ama neden şekersiz tuketemiyorum anlamadımBı keresinde misafirliğe gittiğimiz yerde evde şeker bile yoktuben isterim ya yokSa icemem ki