- 27 Ekim 2008
- 3.363
- 15.850
Sen doktora gidecekdin değil miGaliba öyle benim de içimdeki sesle kanka olduk artık erkek muhabbeti yapıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen doktora gidecekdin değil miGaliba öyle benim de içimdeki sesle kanka olduk artık erkek muhabbeti yapıyoruz
Anksiyete bozukluğu ve panik atak tedavisi aldım canımözel, yani adı konmuş bir rahatsızlığın var mı canım?
Canım işaretlere dikkat et. Bazen ilaçlar gerekebiliyor. İnşallah ilaçsız asarsın. Bu gece gözlerini kapayınca Elifi nasıl kaçiracagiz onu düşün. Ankara da. Ben İstanbul'dan arabayla alırım sizi. Ankara'ya geçeriz.6 ay oldumu bilmiyorum bırakalı çok emin değilim bakmam lazım o ilaçlara da geri dönmek istemiyorum.tabiki içtiğim için hiç pişman değilim ama kendi kendime de doğru yolu bulmam lazım
İyi geceler.Ben kaçtım kızlar iyi geceler sabah yine uyanamam
Amin canım aminnnnİnşallah bir daha hiç ilac kullanmazsin canım
İyi gecelerBen kaçtım kızlar iyi geceler sabah yine uyanamam
Beni almaya gelirken kışlık lastik tak yolda kalırsınCanım işaretlere dikkat et. Bazen ilaçlar gerekebiliyor. İnşallah ilaçsız asarsın. Bu gece gözlerini kapayınca Elifi nasıl kaçiracagiz onu düşün. Ankara da. Ben İstanbul'dan arabayla alırım sizi. Ankara'ya geçeriz.
İstanbul'un neresindesin nerde buluşuyoruzCanım işaretlere dikkat et. Bazen ilaçlar gerekebiliyor. İnşallah ilaçsız asarsın. Bu gece gözlerini kapayınca Elifi nasıl kaçiracagiz onu düşün. Ankara da. Ben İstanbul'dan arabayla alırım sizi. Ankara'ya geçeriz.
Jeep var siyah. Eşimin. Onunla gelcem. Benim araba olmaz.Beni almaya gelirken kışlık lastik tak yolda kalırsın
İyi geceler canım
İyi geceler bebekim.
abla bazı sebepler vardı şukur gecti gitti buraya pozitifligimi yansitmayi seviyorum eger kilo vermek benim icin anlamsız hale gelecek kadar birseyler yasadiysam burda kimseye bir faydam olmaz o sebeple aliştık abla hersey yolunda cok sukur cok fazla aktivitelere katiliyoruz projelre gidiyoruz guzel geciyor sukurMerhaba bitanem her geldiğinde seviniyorum sonra kayboluyorsun ama
İyiyim çok şükür. Kilo almıştım sen gittikten sonra onu vermeye çalışıyorum. Her şey yolunda bitanem. Sen nasılsın yurt dışına iyice alıştın mi?
sagol canimmAllah zihin açikligi versin canim
kuzummm adin degismisss tu... demi
uyyy daha yeni duydum not alayımmalatyalıların çok dayanıklı sağlam kişiler için kullandıkları bir deyim hatta çok yaşlı hala sağlam kişilere de derler ( ben de kaç yaşından sonra öğrendim alah bilir) lahananın kök kısmı çok dayanıklıdır aylarca çürümez sağlam kalır ya o yüzden nahna kökü gibi derler gülüm :))
Canım benim allah her isini kolaylastirsinTakım benim takım degil
Biseyler yolunda gitmiyordu ve gittim yoksa elimden telefon düsmüyordu surekli burasi
Nederlands (Flemenkce)Tamam yarın bekliyoruz
Oy cnm ya inşallah gelir ve tebrikler
Eline sağlıık kaptanım
@Aijoo çok tebrikler kaptan
@Kahve __Kokusu canım sana da çok tebrikler bayağı fark var ve 55 gelmişş
Çok sevindim canım
Hangi dil
Teşekkürler
Olsun cnm 100lerden inince vücut durmuş olabilir birkaç gün
geliyorummmm bebegımmmm
Görmek istediğimiz hareketler
müziksiz asla olmaz3 sepet çamaşır beni bekliyor katlanacak
hemserim ben yeni duydum wallaYaaaa bunu biliyorum cunku ben de Malatyaliyim
Yessss. iki aslan burcu.. sayfaya el koyduk. Neydi kız heh kötü kelime ama darbe yapıyoruz. @Zipzip-
bal köpüğüm pamuk yureklimTutku44 geldi.
yeeesssss hepimi biriz hepimiz ayni yolun yolcusuyuz canlaaarrCanım buraya 5 dk önce gelen de başımızın tacı. Hepimiz aynıyız.
İyi geceler
Anlaştık saat gün belirle ona göre kendimi ayarlayayim.sonra müge anlida ararlar beniJeep var siyah. Eşimin. Onunla gelcem. Benim araba olmaz.
abla bazı sebepler vardı şukur gecti gitti buraya pozitifligimi yansitmayi seviyorum eger kilo vermek benim icin anlamsız hale gelecek kadar birseyler yasadiysam burda kimseye bir faydam olmaz o sebeple aliştık abla hersey yolunda cok sukur cok fazla aktivitelere katiliyoruz projelre gidiyoruz guzel geciyor sukur
sagol canimm
kuzummm adin degismisss tu... demi
uyyy daha yeni duydum not alayım
Canım benim allah her isini kolaylastirsin
Nederlands (Flemenkce)
geliyorummmm bebegımmmm
müziksiz asla olmaz
hemserim ben yeni duydum walla
bal köpüğüm pamuk yureklim
yeeesssss hepimi biriz hepimiz ayni yolun yolcusuyuz canlaaarr
İyi geceler canımHerkese iyi geceler. Mutlu uyuyun. Mutlu uyanın.