- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Yok canım biz çok eski tanışıyoruz. Takımlar vardı. Biz 6. Takımız.Hmmm ben saniyodum ki siz hepiniz başka bir grupta falan tanışıp bu topiği açtınız. Siz de Eylül'de mi tanıştınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım biz çok eski tanışıyoruz. Takımlar vardı. Biz 6. Takımız.Hmmm ben saniyodum ki siz hepiniz başka bir grupta falan tanışıp bu topiği açtınız. Siz de Eylül'de mi tanıştınız?
Yok canim cuma zayıflama yarışmasindaydik bir cogumuz ordan geldik ama sonradan yeni gelen arkadaşlar ile kocaman bir aile oldukHmmm ben saniyodum ki siz hepiniz başka bir grupta falan tanışıp bu topiği açtınız. Siz de Eylül'de mi tanıştınız?
Ben psikiyatrist ilaçlarından yenice kurtuldum canımDoğru demiş. Ayrıca kullandığın bir ilaç var mı? Yan etkisi olabilir. Farklı bir bitkin vs tüketiyor musun?
Demokrasi diyorsunBence herkes bizimle aynı fikirde olur ya darbeye gerek kalmaz belki
Tamam o zaman doğru tahmin ediyormuşum :)) neyse geç olsun güç olmasın size katıldığım için coook mutluyum sanki gerçek hayattan arkadaşlarım gibisinizYok canım biz çok eski tanışıyoruz. Takımlar vardı. Biz 6. Takımız.
canım yatağa abdest alıp gir. ayetel kürsi, felak ve nas surelerini mutlaka en az 7 şer kere oku. abdest almadan yatma.Canım bende 1 haftadır kötüyüm.gozumu kapattigim anda yüzlerini hiç görmediğim insanlar görüyorum ve habire konuşuyorlar.gozumu açınca gidiyorlar.yataga yatmak istemiyorum
Bunlardan kaynaklı bir durum olabilirBen psikiyatrist ilaçlarından yenice kurtuldum canım
Önce tatlı bir dille anlatırız baktık anlamiyorlar kendi bildiğimiz dilden konuşuruzDemokrasi diyorsun
Tamam o zaman doğru tahmin ediyormuşum :)) neyse geç olsun güç olmasın size katıldığım için coook mutluyum sanki gerçek hayattan arkadaşlarım gibisiniz
Okuyorum canım Allah razı olsunZeynep_Nihal canım oku bol bol Allah yardımcın olsun
Hee öyle bir şey vardı. Ama eğlenceli değil. Kaptanı kaçırmak eğlenceli.Demokrasi diyorsun
Kafasına çuvalda geciricez misonra yanlış kişiyi kaçırmayalımHee öyle bir şey vardı. Ama eğlenceli değil. Kaptanı kaçırmak eğlenceli.
6 ay oldumu bilmiyorum bırakalı çok emin değilim bakmam lazım o ilaçlara da geri dönmek istemiyorum.tabiki içtiğim için hiç pişman değilim ama kendi kendime de doğru yolu bulmam lazımBunlardan kaynaklı bir durum olabilir
Doktorunla konuş canim. Önemli bu konu. Zaten hastane ziyareti görünüyordu.
Galiba öyle benim de içimdeki sesle kanka olduk artık erkek muhabbeti yapıyoruzEşim psikolojik konularda çok araştırma yapar ve beyin ile ilgili işleyişi vs.cok iyi bilir(mesleği değil tabiki)kafa yorgunluğu insana halisilasyon yok açar fazla takılma dedi.bekliyorum bende geçmesini
Tamam canım yer gök dua üzerine rabbim hepimizi korusuncanım yatağa abdest alıp gir. ayetel kürsi, felak ve nas surelerini mutlaka en az 7 şer kere oku. abdest almadan yatma.
İnşallah bir daha hiç ilac kullanmazsin canım6 ay oldumu bilmiyorum bırakalı çok emin değilim bakmam lazım o ilaçlara da geri dönmek istemiyorum.tabiki içtiğim için hiç pişman değilim ama kendi kendime de doğru yolu bulmam lazım
Tamam da sen zaten erkek değil miydinGaliba öyle benim de içimdeki sesle kanka olduk artık erkek muhabbeti yapıyoruz
özel, yani adı konmuş bir rahatsızlığın var mı canım?Ben psikiyatrist ilaçlarından yenice kurtuldum canım