- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Hayırdır kırmızı kaptan mi Olcan yoksa. Beni al beni al. Yüzde 2 garanti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırdır kırmızı kaptan mi Olcan yoksa. Beni al beni al. Yüzde 2 garanti.
5 kilo verip durdum canım bir ay ..küçük hedefler koydum kendime sıkmadan diyet psikolojisine girmeden hergun tartıldım. kilomu not aldim ..Dur yap modelini biraz açar mısın tatlım?
Pirim sensin.Cuma diyete başlayacağım. Bir hafta sıkı diyet diyet spor yapacağım. Elif isterse spor listelerini de yaparım. Dinlendim epey. Bu cuma kırmızı kaptan ilk beni seçerse çok zekice bir iş yapmış olur.
Muhteşem ötesi seninle rakip olmayı çok isterim daha bir asilcam cuma'yaCuma diyete başlayacağım. Bir hafta sıkı diyet diyet spor yapacağım. Elif isterse spor listelerini de yaparım. Dinlendim epey. Bu cuma kırmızı kaptan ilk beni seçerse çok zekice bir iş yapmış olur.
Teşekkür ederim bitanem anladım.5 kilo verip durdum canım bir ay ..küçük hedefler koydum kendime sıkmadan diyet psikolojisine girmeden hergun tartıldım. kilomu not aldim ..
sonra bir 5 daha verdim Aralıklı orucun çok faydası oldu 16.8 yaptım uzun süre açlık çok işe yarıyor dünyalari yiyen ben şimdi bir kase çorba salata doyuyorum
Hemen git dişlerini fırçala büyük bir bardak su iç üstüne canım ..20 Aralık 2021
sabah yok
ara 12.15
1 yk kür
öğlen 12.45
soğanlı biberli dom. peynirli omlet
az salatalık
1 ceviz
1,5 dilim ekmek
ara 15.45
1 parmak kadar cevizli saf meyve pestili
kahve
ara 17.45
11 fındık
akşam 19.10
1 kase etli patates yemeği
havuç marul salatası
1 dilim atalık tam buğday ekmeği
1 kuru incir
az sonra kabuk tarçın içicem çünkü halâ yiyesim var
yatana kadar 2 lt ye yakın su Kahve __Kokusu @Zipzip-
Neden olmuyor kahvaltıyı atlıyorsun daha iyi ugrasmassin canoTeşekkür ederim bitanem anladım.
İki dur kalk yaptım mi ben tamamim o zaman 16.8 aralıklı orucu sömestr tatilinde misafir gelmezse ben de yapmak istiyorum. Okuldayken olmuyor.
Cuma diyete başlayacağım. Bir hafta sıkı diyet diyet spor yapacağım. Elif isterse spor listelerini de yaparım. Dinlendim epey. Bu cuma kırmızı kaptan ilk beni seçerse çok zekice bir iş yapmış olur.
Pek bi cesur gordum seni.Muhteşem ötesi seninle rakip olmayı çok isterim daha bir asilcam cuma'ya
Anam spora başlıyorum. Halayı yarın çekelim m tey tey tey.
Pek bi cesur gordum seni.
hemen kabuk tarçın çayı yaptım zaten. şimdi içeceğim. çok sinir bozucu oldu valla yememem lazım. 1 ocak a kadar en azından 81 olmak istiyordumHemen git dişlerini fırçala büyük bir bardak su iç üstüne canım ..
profil resmin gibi olmak istiyorsan sakin yemeeeeeee
Ne de olsa şuan benim rakibemPek bi cesur gordum seni.
Aralıklı oruç denedin mi hiç canım sana çok uyar aslındahemen kabuk tarçın çayı yaptım zaten. şimdi içeceğim. çok sinir bozucu oldu valla yememem lazım. 1 ocak a kadar en azından 81 olmak istiyordum
Yeşilçay nasil eritir biliyor musunEki Görüntüle 2973308 bende kendimi yesilcaya verdim amacim sabaha kadar erimek iyi geceler kaptanim
Deli cesareti
Seviliyorsun canımmm biz de burdayız unu bilÇok teşekkür ederim canım iyi diyelim iyi olalım
Canım hayırlı olsun hoşgeldin çekişmeniz daha hırslı artıkTransfer olmuşum
Herkese başarılar kaptanım
Amin inşallah canım
Teşekkür ederim canım
8 ayda müthiş canım yaa ne kadar incelmişsin fıstıkk maşalllah tu tu@bluegreeneyes
@DeryaOnDiet
60kiloyum
@masal_19
@limonlutarcinlikek
@masal3487
@Korkuluanne
@Zipzip-
Mavi takım güzel bayanları ..yedik içtik cuma' dedik güldük ama artık bitti..
hepimizin artık yarışmada olduğumuzun farkına varması gerekiyor ...
Niçin buradayız niçin zayıflamaya çalışıyoruz ? Hedeflerimiz için digmi?
Peki buna nasıl ulaşabiliriz ?
hareket ederek Spor demiyorum bakın bende hoşlanmıyorum spor yapmaktan ama kendime göre uyarılıyorum hiç birşey yapmasam evi temizliyorum 10 bin adım dans ediyorum 8 bin adım her şekilde oluyor ... yuruyemedimi kabul etmiyorum....
çünkü oturarak başarılı olan tek şey var oda tavuk bizim hareket etmemiz lazım.. lütfen yürüyelim hedefimize ulaşmak için...
2.yapmamız gereken de kalori kısıtlaması arkadaşlar pasta börek çikolata yiyerek zayıflayamayif yemeyin demiyorum ama tum gun böyle atılan menüler var ... Günde kendinize bir tatlı kotası koyun
oda gündüz erken saatlerde olsun, akşama kadar vücud onu eritir zaten .. yeşillik ağırlıklı beslenin bol su için yürüyün bunları yaptıktan sonra başarı kaçınılmaz ...
Buraya motive resimlerimi koymak istiyorum öncesi sonrası 8 ayda değişimin ben başardım hedefime çok a kaldı, sizlerde başarabilirsiniz sizlere güveniyorum güzel bir hafta geçirelim zayıflayarak....
Bu saatten sonra yiyeceğin şey aclik degil sıkıntıdan sakın uyma ona20 Aralık 2021
sabah yok
ara 12.15
1 yk kür
öğlen 12.45
soğanlı biberli dom. peynirli omlet
az salatalık
1 ceviz
1,5 dilim ekmek
ara 15.45
1 parmak kadar cevizli saf meyve pestili
kahve
ara 17.45
11 fındık
akşam 19.10
1 kase etli patates yemeği
havuç marul salatası
1 dilim atalık tam buğday ekmeği
1 kuru incir
az sonra kabuk tarçın içicem çünkü halâ yiyesim var
yatana kadar 2 lt ye yakın su Kahve __Kokusu @Zipzip-
Hic ihmal etme canim , kimse yokken cevap veriyormusun farkinda olmadan kafamdaki kisiyeHer seyi kafaya takiyorum
Bu okb bende kesin var kafamda biri benimle konuşuyor resmen
Mesela bi iş yapicam örneğin 2 kez elini başına koy yoksa olmicak vs