- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Kafama tas geldi sanki
Seni üzgün ve hasta oldugunu gördum diye geldim yoksa niyetim yoktu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kafama tas geldi sanki
Kapisalim mi ne dersin? Kim once 73u gorcek diyeNegatif çıkmış çok sevindim
İnşallah canım ben biraz kilomun üzerine ekledim sen daha avantajlisin
Benimkilerin arasında 3 yaş var canım değişen birşey yok çocuklar küçükken zor oluyor ama büyüdükçe en büyük destekcin onlar oluyor
İyiyim çok şükür canım ozlemistik iyiki geldin
Tebrik ederim
Tebrik ederim
Tebrik ederim 5 lere az kaldi
WC sıkıntı ya bu hafta benim de problemli
Maşallah abla sov yapmışsın
Tebrik ederim
Geçmiş olsun kaptanım şimdi nasılsın
Tebrik ederim
Hadi bakalım bismillah
Bazen olur canım kaçamak yapmadiysan gerisini takma kafana
Eminim cuma eksi gelirsin
Woww bir şovda burda
Olsun canım
Abla uykusuz gecelere hiç veda etmedim ki
Küçük ki çok uyanıyor o baya zorluyor beni
Cuma 74 gelir eminim
Tebrik ederim canım
Tebrik ederim
En son 75.2 idim ama üzerine aldım biraz
Tebrikler
Eline sağlık canım tebrik ederim @Aijoo
Hafta içi daha dikkatli olmalısın canım
Eminim eksiye geçersin
Iyi yapmissin gelerek canim
Seni üzgün ve hasta oldugunu gördum diye geldim yoksa niyetim yoktu
Insallah canim çok sağol bazen uzaklasmak ister hani onu yapmak iyi geldi çünkü bazi seyler yolunda gitmiyor vakit ayiramiyosun çocuklarına bende telefonu biraktim ve oyle yaptimoğluşunun da sorunlar bir an önce hallolur inşallah gülüm
arada sırada söylediğim bir söz var : bir evin annesi ne kadar iyi ve mutluysa o evde yaşayanlar da o kadar iyi ve mutlu olurlar diye ... dış etkenlerden küçük büyük hepimiz etkileniyoruz bizim kontrolümüz dışında çocuklarımız sorunları oluyor biz ebeveyn olarak sadece evde onları huzurlu ve güven de hissettirebiliriz bunun için de önce bizim iyi olmamız lazım , sen iyi ol allahın izniyle, küçük hastalıklar gelir geçer, herkes de iyi olacak
aminnn cümlemiziSizi endişelendirmek istemedim canım. Hanım bacım neden doktora gidiyorsun diye sorunca açıkladım Hepimizi Allah esirgesin canım
Sagol ablacimBen sebeb oldum herhalde hocam bilseydim sormazdım hiç üzüldüm şimdi gzliydi herhalde.
Çok geçmiş olsun fülüzüm ,düzelir merak etme .
Wuuwuu kaptanlarimizin masallahi var fitler. Geliyoruz arkanizdanKaptanlarin bildirimleri
Aaa olur mu öyle şey Bana bir şey sorulmazsa çok aklıma gelmiyor. Zaten üzerinden zaman geçti...bana değer verip sormuşsun bu çok önemli benim için...gizli değil. Nolur üzülme ...çok öperim güzel yureginden .Ben sebeb oldum herhalde hocam bilseydim sormazdım hiç üzüldüm şimdi gzliydi herhalde.
Çok geçmiş olsun fülüzüm ,düzelir merak etme .
Üzülme sakın geçer buda düzelir,hayalet gelecek demi bellimi onun.Sagol ablacim
Genelde hep sorarım konu sağlık oldumu önemlidir benim için,sende rahat ol o zaman hocam genciz biz bunuda atlatırızAaa olur mu öyle şey Bana bir şey sorulmazsa çok aklıma gelmiyor. Zaten üzerinden zaman geçti...bana değer verip sormuşsun bu çok önemli benim için...gizli değil. Nolur üzülme ...çok öperim güzel yureginden .
Abla kardesimin kayinvalidesi amelyat olcak göğsünü alicaklar tamda yılbasinda 29 30 galiba o zaten onlarla uğraşıyorÜzülme sakın geçer buda düzelir,hayalet gelecek demi bellimi onun.
Aaa duzelmisti sanki ilerlemis mi cok gecmis olsun Allah sifa versinAbla kardesimin kayinvalidesi amelyat olcak göğsünü alicaklar tamda yılbasinda 29 30 galiba o zaten onlarla uğraşıyor
Sagol canim düzelme var ama kitle kücülünce gögsu alcaz demislerAaa duzelmisti sanki ilerlemis mi cok gecmis olsun Allah sifa versin
böyle zamanları herkesin oluyor benim sık sık oluyor hatta , o dönem sana neyin iyi geleceğini hissediyorsan onu yapmak lazım , her şey yoluna girecek allahın izniyleInsallah canim çok sağol bazen uzaklasmak ister hani onu yapmak iyi geldi çünkü bazi seyler yolunda gitmiyor vakit ayiramiyosun çocuklarına bende telefonu biraktim ve oyle yaptim
Çok geçmişler olsun umarım hemen toparlar kendine gelir zor bir süreç aslındada ..Abla kardesimin kayinvalidesi amelyat olcak göğsünü alicaklar tamda yılbasinda 29 30 galiba o zaten onlarla uğraşıyor
Kesinlikle genciz güzeliz Daha da güzelleşicik inşallahGenelde hep sorarım konu sağlık oldumu önemlidir benim için,sende rahat ol o zaman hocam genciz biz bunuda atlatırız
geçmiş olsun canım.Bir sürü problem cikti canim dalak mide ciger gibi randevularimiz var
Daha 25 yaşların başındayız hocamKesinlikle genciz güzeliz Daha da güzelleşicik inşallah
yapalımYulaf sutlac yapalimmi senle
şu an nasılsın canım?Biraz var abla dun aksam gecmisti ama tekrar basladi gibi ilac ictim uzaniyorum
harikasın
niye yaaa kuzumYa ben Hiç iyi değilim psikolojim gidik titreme çarpıntı geliyo
Sagol canimgeçmiş olsun canım.