- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
iyi olacaksın gülüm allahım izniyle geçmeyen dert kapanmayan yara yok diye boşuna denmemişHer şey kafamda gene Allah'a şükür fiziksel bisey yok
Evet
Gidicem abla teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi olacaksın gülüm allahım izniyle geçmeyen dert kapanmayan yara yok diye boşuna denmemişHer şey kafamda gene Allah'a şükür fiziksel bisey yok
Evet
Gidicem abla teşekkür ederim
hosbuldun hosbuldun hersey yolunda bak takim gayet iyi gorunuyriHosbuldummu bir düsünmek lazim
Sen hosgeldin aslinda nasilsin nasil oldun
Bana istinaden soyluyorsan ben duz bir insanim , icimde kizacagima sana disimdan kizarim gerekirse kavga ederiz ama gecer gider . Evet pat diye gidisinize kizdim yalan mi soyleyimHosbuldummu bir düsünmek lazim
Sen hosgeldin aslinda nasilsin nasil oldun
Takım benim takım degilhosbuldun hosbuldun hersey yolunda bak takim gayet iyi gorunuyri
iyiyim sukur canim benim
Ne oldu fülüzüm senmi rahatsızlandın yoksa çok geçmşler olsun.Bir sürü problem cikti canim dalak mide ciger gibi randevularimiz var
Sizi endişelendirmek istemedim canım. Hanım bacım neden doktora gidiyorsun diye sorunca açıkladım Hepimizi Allah esirgesin canımhiç de demedin ya düne kadar morarmış ağrımış o kadar ne ketumsun kıdemlim yaa, şükür şimdi iyisin ya geçmiş gitmiş rabbim bir daha yaşatmasın kaza bela
Önce bir doktorumu bulayım da aşı dura koysun bakalimGebelikte ilk 3 aydan sonra oneriyorlar bi iyice arastir canim kadin dogumcunla gorus ona gore yaptir .
Benim işim baskaydi sanada ozelden söylenmis bu askinda keske burda yazmasaydin üzüldüm acikcasi bunu soylemeneBana istinaden soyluyorsan ben duz bir insanim , icimde kizacagima sana disimdan kizarim gerekirse kavga ederiz ama gecer gider . Evet pat diye gidisinize kizdim yalan mi soyleyim
Hos geldin FilizcimTakım benim takım degil
Biseyler yolunda gitmiyordu ve gittim yoksa elimden telefon düsmüyordu surekli burasi
Ya daha doktora gitmedin miÖnce bir doktorumu bulayım da aşı dura koysun bakalim
Abla oglan rahatsiz birazNe oldu fülüzüm senmi rahatsızlandın yoksa çok geçmşler olsun.
Kafa dinleyecekler dedi zipzip ama hepinizin kafasi ayni anda mi atarlandiBenim işim baskaydi sanada ozelden söylenmis bu askinda keske burda yazmasaydin üzüldüm acikcasi bunu soylemene
Sagol abla iyimisinHos geldin Filizcim
Bu hastaliklarin hepsi oglunda miAbla oglan rahatsiz biraz
Ben sözümde duran insanimKafa dinleyecekler dedi zipzip ama hepinizin kafasi ayni anda mi atarlandi
EvetBu hastaliklarin hepsi oglunda mi
Çok iyiyim tatlimm..takımlara girdim biliyon muSagol abla iyimisin
Kafama tas geldi sankiBen sözümde duran insanim
oğluşunun da sorunlar bir an önce hallolur inşallah gülümBiraz iyiyim canim,
Oglanda sorunlar cikti onlarla ugrasiyorum.sadece
Ben sebeb oldum herhalde hocam bilseydim sormazdım hiç üzüldüm şimdi gzliydi herhalde.Sizi endişelendirmek istemedim canım. Hanım bacım neden doktora gidiyorsun diye sorunca açıkladım Hepimizi Allah esirgesin canım
Çok geçmiş olsun fülüzüm ,düzelir merak etme .Abla oglan rahatsiz biraz