- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar kompulsif bozukluk mu var bende acaba ya
Teshis kendi kendine koyamazsin. Yardim almak kotu birsey degil. Bende psikologa gidicem bu hafta. Belki ilacta kullanmam gerekecek.. internete bakarsak bende de kişilik bozukluğu varObsesif kompulsif bozukluğa (OKB) sahip hastalar, kontrol edemedikleri düşünceleri, korkuları veya imgeleri saplantı halinde yaşarlar. Bu durum hem kendileri hem de çevresindekiler için son derece rahatsız edici olabilir.
Dolmuştur herhalde ne zaman oldugumu hiç hatırlamıyorum3 ay dolduysa çıkiyor canim
6 aydan 3 aya indirdiler gecen hafta
Bende gidicem kolay gelsin canımHaydi ben kacar daginik evimi kk toplamiyor hic birgunde ben buradayken gelip toplasaydi iyiydi .
Gebelikte ilk 3 aydan sonra oneriyorlar bi iyice arastir canim kadin dogumcunla gorus ona gore yaptir .Bizdede 3. Doz var mı ki acep hiç kontrol etmedim
Sagol canim sana daBende gidicem kolay gelsin canım
Hayat eve sigar uygulamasi yuklu mu telefonunda asi bilgilerinden bakabilirsinDolmuştur herhalde ne zaman oldugumu hiç hatırlamıyorum
Internete bakarsan ben olmeyi unutmusum kizTeshis kendi kendine koyamazsin. Yardim almak kotu birsey degil. Bende psikologa gidicem bu hafta. Belki ilacta kullanmam gerekecek.. internete bakarsak bende de kişilik bozukluğu var
Sagol canim iyimisinE Elif_Eylul hoşgeldin
işlerini halledebildin mi bari, ilaçlardan sonra 2 hafta kadar sinir olabiliyor filizim sık dişini geçecekkkkHosbuldum canim sagol
Yaa islerim vardi elimden telefonu birakmam lazimdi sadece cuma günü baktim buraya kilolara sonra gene devam hayata
Biraz iyiyim canim,işlerini halledebildin mi bari, ilaçlardan sonra 2 hafta kadar sinir olabiliyor filizim sık dişini geçecekkkk
Hayırdır insallah ne oldu canimBiraz iyiyim canim,
Oglanda sorunlar cikti onlarla ugrasiyorum.sadece
hoşgeldinnn seni görmek ne guzeeellll
cidden yaa üşüyüp büzüşmüyorlar da bir köşeye benim ki de laf işte :) benim sıpa şimdi atletle karşım da kahve içiyor yarım saate spora gidecek , ben üst üste giyinmiş oturuyorum :)Popolarinda kurt var abla nerde gorulmus oturan cocuk
Hosbuldummu bir düsünmek lazimhoşgeldinnn seni görmek ne guzeeellll
Bir sürü problem cikti canim dalak mide ciger gibi randevularimiz varHayırdır insallah ne oldu canim
Onlar ki kan akisi bizde yok abla benim vucut suan resmen enerji diyetindecidden yaa üşüyüp büzüşmüyorlar da bir köşeye benim ki de laf işte :) benim sıpa şimdi atletle karşım da kahve içiyor yarım saate spora gidecek , ben üst üste giyinmiş oturuyorum :)
Cook gecmis olsun canim Allah sifa versinBir sürü problem cikti canim dalak mide ciger gibi randevularimiz var
Sagol canimCook gecmis olsun canim Allah sifa versin