- 12 Nisan 2009
- 7.777
- 26.117
- 42
İnşallah canim 3 kilo kadar sanirim net hatirlamiyorum ama bende cabuk gidiyor yeterki azmedeyimen son buradaki kilonla şimdi ki kilon arasın da ne kadar fark var br kaç kiloysa elinin kiri bee gülüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canim 3 kilo kadar sanirim net hatirlamiyorum ama bende cabuk gidiyor yeterki azmedeyimen son buradaki kilonla şimdi ki kilon arasın da ne kadar fark var br kaç kiloysa elinin kiri bee gülüm
zaman kaybettirmiyor yeterince kaybettiniz zaten diyorKaptan işi biliyor aninda başlatıyor bende dun geldim bu hafta free takilalim haftaya takimlara gireriz inşallah
hoşbulduk ablacımm nasılsın ?hemşerim de gelmişşşşş hoş geldin gülüm
günaydııınnnn canooommmmbu arada herkeseee günayyyyydınnnnn
Cok sukur canim iyiyim cocuklarla ugras dur kizlari okula goturup getiriyorum sonra oglumla evdeyiz onunla ilgilen ev isi vs rutin işler iste bi yaramazlik yok senin nasil gidiyoroyyyy wallahi hemen dedi ya . napiyon nasılsın zeynep hersey yolunda mı
aman azıcık bir şey sen azmettin mi dağları bile devirirsin , başlamak için tam şu an da en mükemmeli zaten ee daha ne olsun yansın yağlar gelsin kaslarİnşallah canim 3 kilo kadar sanirim net hatirlamiyorum ama bende cabuk gidiyor yeterki azmedeyim
Bitanesin teşekkür ederimaman azıcık bir şey sen azmettin mi dağları bile devirirsin , başlamak için tam şu an da en mükemmeli zaten ee daha ne olsun yansın yağlar gelsin kaslar
nahna(lahana) kökü gibiyim çok şükür sen nasılsın, enerjin keyfin yerin de olarak geldin değil mihoşbulduk ablacımm nasılsın ?
Tak takgideyim adimsayarimi takayım
oh cok sukur sagliklari yerinde okulları nasıl gidiyor ? paşayi cok opuyorumCok sukur canim iyiyim cocuklarla ugras dur kizlari okula goturup getiriyorum sonra oglumla evdeyiz onunla ilgilen ev isi vs rutin işler iste bi yaramazlik yok senin nasil gidiyor
o ne demek abla yeni duydum cok sukur iyiyim ablanahna(lahana) kökü gibiyim çok şükür sen nasılsın, enerjin keyfin yerin de olarak geldin değil mi
Bitti geldim bile dündende bitirdiğim işler vardı bugün çabuk bitti.Kolay gelsin
Biiti geldim neyse yemek var daha yapılacak.kolay gelsin
Hocam çok sağol oda röntgende belli olmuştu dr bt istedi daha detaylı olsun diye,zaten nodül olabilir demişti.Geçmiş olsun canım inşallah doktorun güzel bir tedavi süreci başlatır. Bilmiyordum ciğerlerinde sıkıntı olduğunu. Tez zamanda sağlığına kavuşmani dilerim. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz. Ruhlarımız kardeş gibi terazilik hayatının farklı anlarında kendini gosteriyordur. Asi olmak çoğu yerde iyidir.
Umarım öyle olur,açıklamalarda takipe gerek yok diye yazılmış,yarın saat 3'de randevum hastaner çıkışı bir yere gitmezsem gelirim zaten.inşallah ilaçla halledilir der doktor çok geçmiş olsun , yarın doktor sonrası bize de sonucu yazarsın değil mi
Çok teşekkürler sağolun .cok geçmiş olsun
Aslinda rehavete kapilmadim ama dun karnim cok acikti sabah karbonhidratla basladigim icin olabilirHedefine ulaşmanın verdiği rehavet.. umarım cuma' ya toparlarsin
Cok şükür iyiler cnmiyi olduguna sevindim abla .. yeni evli evladın nasil hersey yolunda insa ben bilmiyorum daha tartilmadim ama kilo aldigima eminim
Hastaliklar insani cok etkiliyor cnm yemek yapmaya hali olmuyor, hazır seylerle gün geçince düzen bozuluyor tabiki.Canim bu sayfaya geldigimde 80 e düşmüştüm kovit oldum sonra toparlayamadim kendimi. almaya basladim bu rakamlar benim icin cok fazla boyum 157 rahatsizlik hissediyorum özgüvenim gidiyor kendimi begenmiyorum 20 kilo verdim daha once yine verebilecegime inaniyorum amin cok amin
İyiler hamdolsun iyi gidiyor sinavlari basliyor onlarin yerine ben geriliyorum Senin meslegin ne iyi tatiller kuzucugunaoh cok sukur sagliklari yerinde okulları nasıl gidiyor ? paşayi cok opuyorum
benimde aynı rutin kuzum kizim tatile girdi benim daha tatil olmadi biraz sıkıntılı hafta ama eşimle idare ediyoruz
Günaydın canimbu arada herkeseee günayyyyydınnnnn
Oğlun nasil oldu cnm biraz daha iyi miAslinda rehavete kapilmadim ama dun karnim cok acikti sabah karbonhidratla basladigim icin olabilir