Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az önce ben de aynı şeyleri yazdım. Kesinlikle spor+diyetValla spor diyet bir arada olmadan olmuyor. Ben de okula gittim geldim 3000 adımı geçmişim ama hava buzzzz dışarda yürüyemem herhalde evin içinde tamamlarım
Yok canım fındık fıstık ezmesi gibi ekmeğin üstüne sürmüştümAfiyet olsun. Cuma diye birşey demeyecegim pide ve patatese. Ama şu tek öğünü çiftle bence artik. Kabızlık o yüzden bence. Suyu da baya arttır. Ne kadar iciuosun?
Teşekkürler canim. Corba da pirinç varmış akşamda pilav olmamış. Bugun cumaydi artik dikkat edelim
Haşhaş ezmesi nedir bilmiyorum, hamurişi mi? Afiyet olsun.
Elhan abla aksam sadece elma yemissin kendini aç birakma lutfen alinti silindi
Günaydın canım Kar oraya yağıyo soğuu burdaBuz gibi ve kar yağışlı Eskişehir den kocaman günaydın çıtır kızlar.
Yavas kilo verdin ama güzel kilo vermistinTeşekkür ederim canım.
Bugün adımlar başlıyo değil mi? Ben şu an 2150 olmuşum bileBirazdan sporumu yaparım. Sonra dış işlerimi halledip gelince de adımın eksiğini tamamlarım. Bana çok iyi olacak egzersiz +adım.
Hatırlarsınben çok zor kilo veriyodum. Az çekmedin beni. Çünkü spor nerdeyse hiç yapmıyodum. Şimdi 4. Haftadayım 6 gün plates+egzersiz yapıyorum ve göbeğim geri çekildi bariz bi şekilde. Spor şart
Günaydın canim
Evet canım akşam üstü bu iş tamam. Elhan arkadaşlarıyla buluşmaya gitti. Umarım bol bol yemek yer ve oturur dedikodu yaparYavas kilo verdin ama güzel kilo vermistin
Bugun basliyor adimlar bende 2100 deyim aksama kalmadan tamamlarım
Günaydın canim
Gerçek mi bu yaaaaa
Elhan abla yapmaz oyleEvet canım akşam üstü bu iş tamam. Elhan arkadaşlarıyla buluşmaya gitti. Umarım bol bol yemek yer ve oturur dedikodu yapar
Ben de merak ettim. Bakayim mesajlaraKaptanim bcak en kalın yeri kaç cm?
Afiyet olsun löp löp et olsun dermişimmSabah öğle ortaya karışık menü
Eki Görüntüle 2972055
Evet kaptanim spor ve aksam (ben 19da yapiyorum) 20den sonra bir sey yenmezse hizli kilo veriliyorMAVİ TAKİM GÜZELLERİ
saat 8 den sonra birşey yememeye çalışalım sularımızı en az 2 lt olucak şekilde içelim .
adımlarımızi tamamlayalım hatta üstüne çıkmaya çalışalım diyet artı
sporla kilo vermek çok kolay ..
Sizlere güveniyorum birlikte çok güzeliz
DeryaOnDiet
60kiloyum
pastelfit
@masal_19
Beth18
@masal3487
@Korkuluanne
Zipzip-
Ölçsene kız bir ara