- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
Sen bu yeme aşkıyla nasıl zayiflican canoKedi profilini yirim senin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bu yeme aşkıyla nasıl zayiflican canoKedi profilini yirim senin
Sırrımı söyler miyim hiç deli miyim ben cano diyen dilini yirim seninSen bu yeme aşkıyla nasıl zayiflican cano
Ahhaaaaa dilde gittiSırrımı söyler miyim hiç deli miyim ben cano diyen dilini yirim senin
Dilin kası çıkmıyor ama yimiş bulundum işteAhhaaaaa dilde gitti
Günaydın bebeeemGünaydın sevgi pıtırcıklarııı
Yiyeceğin yeride biliyon uyanık kollardan yesene tere yağ var orda çok lezzetliDilin kası çıkmıyor ama yimiş bulundum işte
Günaydın canımGunaydinnn
Canını yidimin hormonları Başimin belaları ...Senin hormonlar coşmuş. Sen geldin diye niye gitsinler.
Daha yumuşak yerlerin de var ama doktor yağlı şeylerden uzak dur dediydi. ben almim bebem sağ ol eksik olma ....eksik olma mı dedim puhaa haaaYiyeceğin yeride biliyon uyanık kollardan yesene tere yağ var orda çok lezzetli
Daha yumuşak yerlerin de var ama doktor yağlı şeylerden uzak dur dediydi. ben almim bebem sağ ol eksik olma ....eksik olma mı dedim puhaa haaa
Haşhaş ezmesi yağlı bi ezme haşhaştan yapılan kaptancım Cordelia kaptan resim de koymuşAfiyet olsun. Cuma diye birşey demeyecegim pide ve patatese. Ama şu tek öğünü çiftle bence artik. Kabızlık o yüzden bence. Suyu da baya arttır. Ne kadar iciuosun?
Teşekkürler canim. Corba da pirinç varmış akşamda pilav olmamış. Bugun cumaydi artik dikkat edelim
Haşhaş ezmesi nedir bilmiyorum, hamurişi mi? Afiyet olsun.
Elhan abla aksam sadece elma yemissin kendini aç birakma lutfen alinti silindi
Beklediğim kadar eksi olmadı ama buna da şükür kaptancım çok sağolAfiyet olsun cok guzel menü. Adimlarinda çok iyiydi. Haftaya eksi ile başlaman avantaj kırmızı kaptan adayisin
Sana da afiyet olsun kaptancımÇok yoruldum bu akşam sözde kafa dağıtmaya gittim.
Neyse menüme gelirsek
Sabah 11.00
3 4 patates kizartmasi, 1 sosis
2 kk peynir, 3 4 zeytin, salata domates
Nescafe
13.00
Yeşilçay
15.00 civari(secmelerden sonraydi )
Nescafe
3 top çikolata
17.30
Sulu tavuklu yemek(yarim tabak)
Yogurt
20.00
Çay
1 kase patates salatasi
Zipzip- Kahve __Kokusu Aijoo
Peki kaptancım inşallah dönersin spor bakanlığına en kısa süredeZipzip kaptanı etiketleyin canım. bir de o haftaki kaptanınızi tabi.
O karar vermişti cumaya, gerginlik olan günTatlım ben geldim diye gidiyorlar mi diye alınganlık yapasim var ama tam da emin olamıyorum.. Bilmedigim bir şeyler mi yaptım Allah aşkına söyleyin açıklama yaparım en azından...
Ooooo gittiiii gelmez olsuunnn beni sormaz olsuuunnn oh be dünya varmış didimmmm Rabbim beterindenn korusunnnnSabah zeytinyağlı ve limonlu su içtim. Wc de oldu bu sabah oh be
tamam canım leslie den başlasakBugün baslicam bırakmıştım
Motive ederiz birbirimizi
Hıncını başka yerlerden çıkarıyorSen bu yeme aşkıyla nasıl zayiflican cano
AhahahahaSırrımı söyler miyim hiç deli miyim ben cano diyen dilini yirim senin
Seninle ne alakası var abla hepsi denk geldi sadeceTatlım ben geldim diye gidiyorlar mi diye alınganlık yapasim var ama tam da emin olamıyorum.. Bilmedigim bir şeyler mi yaptım Allah aşkına söyleyin açıklama yaparım en azından...
Sifa olsun abla gecmis olsun3. Dozumu oldum geldim
Ailede şişman olan kedi ve ben varız sadece. Boğazını tutamayanlar kulübüYaaa çok tatlıymış...
Sevimliliğini yidim gı Ailecek forma girmeye niyet etmişsiniz ..
Kolay gelsin bitanem...ben de arkadaşımla buluşmaya gideceğim. Bugün fazla kapismayabiliriz.
Teşekkür ederim canım.Sifa olsun abla gecmis olsun