- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
Sevemezsin ama seçme hakkı bendeEvet sanirim kalmadı
Zipzip- kaptanimi seçtim.
Listede yazmiyor ama askrhpozitif te adima katilmak istedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevemezsin ama seçme hakkı bendeEvet sanirim kalmadı
Zipzip- kaptanimi seçtim.
Listede yazmiyor ama askrhpozitif te adima katilmak istedi
Tamam farketmezSevemezsin ama seçme hakkı bende
Eline saglik kaptanimBeth18 sectim
@zipzipi seçtim canımTamam farketmez
Sari takimada önce kirmizi takim kaptani basliyorSevemezsin ama seçme hakkı bende
Seni bilerek seçtim ilk haftan veriimli olacağını düşünüyorumEline saglik kaptanim
Burasi beni acayip motive etti
Birden disarida kalicam diye korktum
Aaaaa bilmiyorumdum tamam o zamanSari takimada önce kirmizi takim kaptani basliyor
Yok canimSeni bilerek seçtim ilk haftan veriimli olacağını düşünüyorum
Ayni ben valla... menopoz deli etti beni. Herifin boğazını sikasim geliyor karşımda yiyip içiyor ben durduk yere kilo alıyorum gibi geliyor... metabolizma zaten düşman kuvvet hiçbir kacamaga musamahasi yok ...şak diye yapışıp kalıyor yağlar. yaris mariş bir şeyler yapiciz artık...Youtube videolarını görene kadardı hele o kahve olayı gaza getirdi beni iyideoldu en azından destek alarak veriyorum.
Hocam beni mahveden menapoz oldu zaten,adım adım aldım kiloları bir anda,evdeyim bunalıyorsun atıştırmaya verdim kendimi buda tetikledi tabi..
Fırsat buldukça buradayım zaten..
Teşekkrler doyurmadı aslında ama yetti genede
Sorun yok devam et secmeye son 1 kişiAaaaa bilmiyorumdum tamam o zaman
YomYok canim
Burada 3.haftam olacak
Beni hatirlamadin sanirim
Az yqziyorum belki ondandir
Tek kişi kaldı seçmeye gerek yok canım da eksik oluyor sanki ben çorbaSorun yok devam et secmeye son 1 kişi
Senin ne zaman oldu menapoz durumun, benim 7 sene oldu biteli.Ayni ben valla... menopoz deli etti beni. Herifin boğazını sikasim geliyor karşımda yiyip içiyor ben durduk yere kilo alıyorum gibi geliyor... metabolizma zaten düşman kuvvet hiçbir kacamaga musamahasi yok ...şak diye yapışıp kalıyor yağlar. yaris mariş bir şeyler yapiciz artık...
Askrhpozitifte var 2 kişi kaldi. 1 kişi seç diğeri benimYom
Tek kişi kaldı seçmeye gerek yok canım da eksik oluyor sanki ben çorba
Tebrikler bebekimGünaydın güzel ve fit hanımlar
Cuma kilo bildirimi
Gecen cuma : 66.3
Güncel : 65.7
Fark : -600
Zipzip- @Filiz16
Eki Görüntüle 2971523
Bayağı etkileyici bi bakarsın cnmEvett
Hint dizisi hiç izlemedim
Ay ben de yapayım yeşil çay da atayım demlenirkenAynen canım...elmaları haşlandıktan sonra yemesi de güzel oluyor tavsiye ederim. Tarçıni demleme esnasında atıyorum ben. Öbür türlü tadı acımsı oluyor bitanem...
VuhuuuuGünaydın kızlar
Cuma 56.40
Pazartesi 56 35
Cuma 56.15
Fark 250 gram gram vermeye devam
Eki Görüntüle 2971554
Kiz Sebastian Adanalı misinAynen kaptanım Adana'dan gelince sabitlendim tatlı tuzlu ne varsa yemiştim hehe