- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
Kız ben hiç anlamam kaptinliktan kendimi zor toplayan biriyimGüzel süpriz olmustur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız ben hiç anlamam kaptinliktan kendimi zor toplayan biriyimGüzel süpriz olmustur
KaristirmisimMasterfitt =kilo +adım yarışı oluyor cnm
Napcaz?Kilo +adim masterfit
Adim olmayani kaldirdik canim yesil takimdi
Sarı takım nedirMasterfitt =kilo +adım yarışı oluyor cnm
Zaten kalabalik değiliz artik gerek yok bu kadar ugrasmana. Hatta bence adımlarıda haftalik baz almali, haftasonu hafta içi diye ugrasmaKilo +adim masterfit
Adim olmayani kaldirdik canim yesil takimdi
hoş geldiiinnn mefkuşummmmMasterfitt =kilo +adım yarışı oluyor cnm
Teşekkür Ederim kuzum sevindim ondan değil elime yüzüme bulaştırırim diye korktumSevinmedinmi
sadece spor adım yarışına katılanlarSarı takım nedir
Sari takim genelde mezun uyeler oluyordu. Kgya katılmayip adimla destek oluyorlar 8 bin adim yapmaları lazım yaniSarı takım nedir
Buradaysan seçelim kuzu takımları benim akşam misafir var evdeSevinmedinmi
hayırlı olsun gülüm kaptanlığınn ben seni tutuyorum önümüzde ki hafta ortalığı kırmızı takım olarak yakıp yıkarsınız sizzzzSevinmedinmi
Günaydınn kaptannn kitapların güzeli tüm kütüphanelerin başkanıgünaydınlar hayırlı cumalar herkese
Ben hâla anlamadım canımEvet acayip yuksek. Aslinda bu alanin ogretmenliginjn universitesi yok o nedenle gida muhendisliginden mezun olanlar ogretmen olabiliyorlar. Tabi formasyonu olanlar. Ama artik formasyonda kalkti kpss puani da cok yuksek o nedenle bolumun onu tamamen kapali(bende aciklamiim dedim sonuna kadar anlattim :) )
Niye bulastiracaksin. Takimini motive edip elinden geleni yapacaksin. Gerisi takimdakilerin azmine kalmışTeşekkür Ederim kuzum sevindim ondan değil elime yüzüme bulaştırırim diye korktum
bence çok da iyi yaparsın bir de hırslanırsın kazanma isteği motivasyonuyla uçarsın be gülümmmmKız ben hiç anlamam kaptinliktan kendimi zor toplayan biriyim
Tamam bende ütü yapcam birazdan. Baslamadan secelim az kişi zatenBuradaysan seçelim kuzu takımları benim akşam misafir var evde
Yooo bence cokda güzel yaparsin kimse anasinin karnindan kaptan doğmuyorKız ben hiç anlamam kaptinliktan kendimi zor toplayan biriyim
Kizlar siz secim yapin ben cikiyorum 1 saate gelirimTamam bende ütü yapcam birazdan. Baslamadan secelim az kişi zaten
MasterFit Yarışması 14.Etap 1 Aijoo 2 60kiloyum 3 @fesang 4 @Sonsuz umut 5 @masal_19 6 @masal3487 7 Hedef60kgolmak 8 @bluegreeneyes 9 pastelfit 10 Kahve __Kokusu 11 @dolunaydagel 12 @Elhan Sarı Takim 1 @aypare ackerman 2 @Korkuluanne 3 Zipzip- 4