- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Merhaba kızlar çok yoğun bir gün benim için bildirim yapmayı unuttum henem şimdi yapıyorum
Merhaba canim 2 li rakamlara hosgeldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar çok yoğun bir gün benim için bildirim yapmayı unuttum henem şimdi yapıyorum
Merhaba canim 2 li rakamlara hosgeldin
Sağol canım benim sonundaMerhaba canim 2 li rakamlara hosgeldin
Ucundanda olsa geldi canım buda güzel benceAhaaaa 9 lar geldi.
Tamam canim benimde markete gitmem gerekiyor 4-5 gibi yapalim ya da ilerleyen saatlerdeBen gün içinde gelip bakcam surekli kahvem ne zaman derse yapariz. Zaten epey az kişi varmış
Güzel ne ki harika. Sıra da 8 ler var.Ucundanda olsa geldi canım buda güzel bence
Yaparsin canim.Harikasın tatlım.
Canım bira daha dikkat et. Kabızlık sorununu çözersin inşallah. Haftaya cuma -2 kg bekliyoruz senden.
Canım pes etne bu hafta çok daha iyi olur.
İşte gerçek balonnn.
Vavvvvv. Harikasın. Hala kek yapmadım.
Hoşgeldin canım. Gayet güzel.
Efsane. Harikasın. Hoşgeldin.
Muhteşem resim.
Canım akşam tatmadan 4 saat önce yemeyi kesmelisin. Minik birşey dahi yesek kilo vermeyi yavaşlatıyor.
İnşallah canım.
En azından eksiye dönmüş.
Artı mi o? Haydi kendine gel. Başarırsın sen.
Canım seni 60 kilo göreceğiz. Buna inanıyorum.
Bir artı daha gördüm sanki.
Evet gordum sabah 58.2yi gorunce şok oldum zatenAy inşallah üniversite de nasip olur inanıyorum sana
Kızz görmüşsün işte heyy yavrum heyy
Konjac noodle diye geçiyor canım
E hadi başla bir yerden
Tmm kaptancım
E sen olmuşsuun tebrikler
Eline sağlık kaptancım
O saatler okula gidiyorum. Ya 16dan once ya 17.30 gibi olabilirTamam canim benimde markete gitmem gerekiyor 4-5 gibi yapalim ya da ilerleyen saatlerde
Pasaportun süresi bitmişti cnm 10 senede 1 uzatmamiz gerekiyorhah işte mefkuşum ben de pek zevk almıyorum sürekli içim de bir şeyler olacakmış hissi var (iyi anlam da hisler) ama her günüm aynı geçince hayal kırıklığı gibi bir şey oluyor bazen:)
türkiyeye gelmek için mi pasaport yenilediniz konsoloslukta :)))
Hosbuldum bitanem insallah diyelimHosgeldin ablaicm.sende gel artık
Sen nasilsin Elhancim masallah enerjin pek yerindeBen ben
Tamam canim acelemiz yok nasilsa aksam yapariz secmeleriO saatler okula gidiyorum. Ya 16dan once ya 17.30 gibi olabilir
Aaaa spor bakani, sporami hazir degilmisBen katilmayacagim canım. Henüz hazır değilim dönmeye.
Diger sayfadaymis bu mesaj karismasin burdan yazayim
2 doz biontech üzerine 3. yü ne seçtiniz sinovac mı?
Sagol canim
Aaaa spor bakani, sporami hazir degilmis
Hosgeldin tatlicimmmm
Gayet iyi canım bu hafta daha çok gider inşallah
VuuuuGunaydin herkese.
Pazartesi. 85.1
Bugun 84.0
Giden 1.1
Canım ödem çayı yapıyor musun? Maydonoz yeşillik tüketiyor musun? Turşu vs? ☺ sporun ne kadar cnmGeçen cuma 66.6düm
Bugün. 66.900
Fark +300
@zipzip Cordelia arkadaşlar gerçekten yazdıklarımin dışına hiç çıkmıyorum ne tuvalet sorunum var ne regl öncesiyim önceki akşam salata dün nohut yoğurt yedim geCe 3de uyandım açlıktan karnım gurulduyordu yani daha önceye gore bariz %50 daha az yiyorum ama tartida durum bu bi akılverin bana geçen hafta az verdim diye bu hafta daha da dikakt ettim sonuç bu yorum sizin takımımdaki arkadaşlarimdan özür diliyorum
İyigidiyor şimdilik bakalım.
Özledim Ankara'yı.
14 yıl yetermi
Ne güzel sözler öyle teşekkür ederim.
rica ederim . Ziyarete gelirsin belki?Günaydınlar hanımlar tartıldım 62.35 geldim sanki durdu bu aralar tıkandı kaldı sanki.
Ayy öyle mii E Elif_Eylul kaptancan kutlu olsun güzel sağlıklı ömürleri olsun size bağışlasınE Elif_Eylul canim kizlarinin doğum günü kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yaslari olsun
Canım yine çok iyi bi de zor bir hafta oldu senin içinGünaydın..
10 Aralık Cuma 57.8
14 Aralık pazartesi 58.3
17 Aralık Cuma 57.7
Fark -100
Masterfit e devam etmek istiyorum
Tesekkurler60kiloyum Mavi takım tebrikler.
Mavi takimin kaptani sen mi oldun canim?Teşekkürler canım
En cok kiloyu veren kirmizi kaptan oluyor caninTesekkurler
Mavi takimin kaptani sen mi oldun canim?
Sen kirmizi tak. Kaptani olarak Kahve __Kokusu nu mu sectin? (Bilmedigimden soruyorum)
Hahahaaaaa teşekkür ederim
Brn öyle düşünüyorum fakat randevu sayfası açılmıyo. Eşimim 12’de randevusu var onunla gidip araya kaynıcam artıkDiger sayfadaymis bu mesaj karismasin burdan yazayim
Yine biontech randevusu aldim 3.cu dozuda abla pazar gunu bakalim nasıl etkisi olacak