- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
Aijoo süper eksi cnm kirmizi kaptanligin hayirli olsun
Kahve __Kokusu mavi kaptanligin hayirli olsun cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy ay hadi inşallahh ay çocuğun da seni alkışlarmış anneler alkışlıyo ya pırt yapınca kaç yaşında bilmiorm ama pot mu kırdım ki neyse nokta .Sabah tartıyı görünce çok üzüldüm ama karnımda kıpırtılar başladı eve gittiğimde sorun çözülecek inşallah şimdiden mutlu oldum
Afiyet olsunnnSağol canısı lor peynir kattım içine sadece.
Canım regl başlamış çözülür artıkGeçen hafta
73.6
Bu hafta (regl 1.günüm bu gün)
73.9
Fark +300
Zipzip-
Kaptanım Masterfite katılıyorum Eki Görüntüle 2971464
Senle ozan atışmasına girmek için biraz kızdırmak mı istediler ay hepsini dikseydin ayağa 40 dkKim vurduya gitmiş canim
Söylemiyorlar.
Himm o zaman mavi takim kaptani Kahve __Kokusu kirmizi kaptan AijooEn cok kiloyu veren kirmizi kaptan oluyor canin
Karsisina mavi takim kaptanini seçiyor
Yandım ben bu işler çok karışık yaaaHimm o zaman mavi takim kaptani Kahve __Kokusu kirmizi kaptan Aijoo
Ben mavi takimdayim di mi
Kafam katisti
Sen simdi bu hafta takimlarda yoksunHimm o zaman mavi takim kaptani Kahve __Kokusu kirmizi kaptan Aijoo
Ben mavi takimdayim di mi
Kafam katisti
Cok kolay abla dert etme :))Yandım ben bu işler çok karışık yaaa
Yalnız kızlar şu an aydınlandım. Bu asıl kilo değildir de ödemdir değil mi? Çünkü diyeti bozacak öyle büyük kaçamak falan yapmadım. Sekiz günlük kabızlıktandır diye düşünüyorum. Okulda şimdi bir hocamla konuşuyordum da sorun çözülsün 3-5 güne verirsin dedi
60kiloyum canım seni çok çok tebrik ederim tekrardan
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar ben de çok mutlu oldum60kiloyum Mavi takım tebrikler.
Yandım ben bu işler çok karışık yaaa
Aaaa ben sadece afim yarismasina katilmicam dedim ama onun adi masterfit degil mi?Sen simdi bu hafta takimlarda yoksun
Katılmayacagim dedin ya sabah eklemedim
Gecen hafta mavideydin
Her hafta yeniden takim kuruyoruz
göze batmamakta çok iyiyimdir
Kilo verirsen her anlamda kazancli cikiyosun arkadasim
Veremezsen obur takima gecme ihtimalin var
Hee coktq verme yine obur takkma gevebilirsin
Yani goze batma ortalama takil
Ben bunu anladim
Ne ettin sen bacıMavi takım kaptanı olarak Kahve __Kokusu nu seçtim ikimizede hayırlı olsun
Çok çok iyi canım devamWc yok ama 5 günde 500 gr fena değil
Eki Görüntüle 2971474
Oyy 83ler de gelmiş harikasın kuzum
işte buuEvet canım kesinlikle öğünlerimi düzene sokacağım. O kadar azaltmak da çok etkiledi. Her zaman uygulanabilecek beni diyetten biktirmayacak yemekler yiyeceğim
Olsun canım tam gaz devam
Saol canım acaayip sürpriz olduAijoo süper eksi cnm kirmizi kaptanligin hayirli olsun
Masterfitt =kilo +adım yarışı oluyor cnmZipzip- beni de alin
Güzel süpriz olmusturSaol canım acaayip sürpriz oldu
Kilo +adim masterfitAaaa ben sadece afim yarismasina katilmicam dedim ama onun adi masterfit degil mi?
SevinmedinmiNe ettin sen bacı