- 31 Temmuz 2020
- 19.773
- 59.919
Aynen kaptanım Adana'dan gelince sabitlendim tatlı tuzlu ne varsa yemiştim heheDaha cok mu arti bekliyordun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen kaptanım Adana'dan gelince sabitlendim tatlı tuzlu ne varsa yemiştim heheDaha cok mu arti bekliyordun
Günaydın canim ekside olman tebrik ederimGünaydın kızlar
Cuma 56.40
Pazartesi 56 35
Cuma 56.15
Fark 250 gram gram vermeye devam
Eki Görüntüle 2971554
Teşekkür canım olucakmi yarışma ben olmaz diyordum herkez izdivaca çekildiGünaydın canim ekside olman tebrik ederim
Yarışmaya ekliyorum
Devam tabi ki canim seninle 11 kisi olduTeşekkür canım olucakmi yarışma ben olmaz diyordum herkez izdivaca çekildi
Tamam canim haydi bakalım hayırlı olsun bu haftaDevam tabi ki canim seninle 11 kisi oldu
Adimada katilan 3 kisi variz yeter ne yapalim
Az sonra sonuçları açıklayacağım zaten
Bildirim yapan olursa masterfite ekleriz
Menüleri geliyor kaptanım yazacağım onlarda sıkıntı yokIki uc gundur menude yoktu canim sanirim hem o hemde regl etkilemis haftaya eksilsrle gelirsin
Yağsa keşkeBu hafta cogu yerde kar yagisi görünüyor abla yagabilir :)
1 lt suyun içine maydonoz sapları,elma, limon konuyor üzerine tarçın ve karabiber ekleniyor ocakta kaynatıyorsun gün içğnde içiyorsun bunu.
tşkler ablacmYağsa keşke
1 lt suyun içine maydonoz sapları,elma, limon konuyor üzerine tarçın ve karabiber ekleniyor ocakta kaynatıyorsun gün içğnde içiyorsun bunu.
Tadıda güzel rahat içiliyor.
Rica edrrim canısı dene bunu ömutlakatşkler ablacm
Kaç gün kullanacağız bunu..Yazayım derken HanimKelesimiGetir yazmış...çok faydalı tavsiye ederim
Hoşbulduk tatlım..Aaa hosgeldin Cordelia
Ben zayiflarken her gün yapip içiyordum...şimdi persembe pazar yapıp içiyorumKaç gün kullanacağız bunu..
Bazı kürlerde gün sayısı oluyorya ondan sormuştumBen zayiflarken her gün yapip içiyordum...şimdi persembe pazar yapıp içiyorum
Bu konulara girmeyelimPeki ya iade-i ziyaret ahahaha :))))
Artı 2 var ama iştah kaynaklı değil kaptanım yaNe kadar artisin