- 20 Mart 2008
- 140.589
- 210.715
- 60
Neresinde yenimahallenin.Burası Gölbaşı buraya yağmış
Gerci ben Yenimahalle de oturuyorum sabah catilarda ve arabalarin uzerinde kar vardi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neresinde yenimahallenin.Burası Gölbaşı buraya yağmış
Gerci ben Yenimahalle de oturuyorum sabah catilarda ve arabalarin uzerinde kar vardi
Aynen içeriz artık bundan,yeşil elma kattım içineEveeeet mis gibi fresh
Tamam canimTamam canim ekliyorum o zaman adimlarin cok buyuk etkisi yok ama elinden geleni yap 1000 adim olsa bile bildir
Kilo vererek bu acigida kapatabilirsin takimininda
Aynen canım...elmaları haşlandıktan sonra yemesi de güzel oluyor tavsiye ederim. Tarçıni demleme esnasında atıyorum ben. Öbür türlü tadı acımsı oluyor bitanem...Aynen içeriz artık bundan,yeşil elma kattım içine
Keciorendeyim abla burda yokHangi semt sizin yüksek yer değilse pek yağmıyor o kadar.
Ne kadar artisinBen tartıldım ama soylemicem
Buna asla izin vermem. Bütün hayatım boyunca tek bir amacım vardı “Elhan’dan zayıf olmak” ve bunu kimse engelleyemezOooo beni kimler geçmedi tatlım .
Amma velakin bu sevincin çok kısa sürecek. 10 kilo verip gelecem yanına veeee nihahaha diyecem Pasteeeel pabucu yarımmmmmm .
Ayyy alıyım randevu o zamanYani biraz halsizlik oldu ateş de oldu hafif ateş ölçer 37yi gösteriyordu ama kasıklarımda bacaklarımda vardı ateş. 2.aşı beni daha fena yapmıştı bence korkmayın olun bence bugün kolumda bir ağrı var ama başka şikayetim yok
Kitapsız olmaz zaten
İnşallah kaptanım Emekleriniz için çok teşekkür ederim tekrar size ve diğer kaptanlarıma
Duruyor elmalar yerim bende,tarçını kaynarken attım zaten .Aynen canım...elmaları haşlandıktan sonra yemesi de güzel oluyor tavsiye ederim. Tarçıni demleme esnasında atıyorum ben. Öbür türlü tadı acımsı oluyor bitanem...
O foto gölbaşındanmış dışarda hemde yüksek rakımlı olduğu için.Keciorendeyim abla burda yok
Aleykum selam canimSelamün aleyküm kızlar zayiflayanlari tebrik ederim bugünün yüzü suyu hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin günahlarımızı affetsin.rabbim hepimize sağlıklı bir şekilde istediğimiz görüntüye ve kiloya düşürsun insalllaaaahhhh AMiN
Afiyet olsun ablacım ..çok faydasını görürsün Allah'ın izniyle
Oralar daha yuksek abla dun babamda gosteriyordu haymana,Gölbaşı tarafına yagmisDuruyor elmalar yerim bende,tarçını kaynarken attım zaten .
O foto gölbaşındanmış dışarda hemde yüksek rakımlı olduğu için.
Çok teşekkür ederim sağol,denenmiş bişeyi denemek daha iyi oluyor tadıda güzel içimide rahat oldu.Afiyet olsun ablacım ..çok faydasını görürsün Allah'ın izniyle
Bir yağsa aslında hemde hava temzlenmiş olur mkroplar gider.Oralar daha yuksek abla dun babamda gosteriyordu haymana,Gölbaşı tarafına yagmis
Karsimizda da goruyorum kari ama daha bize gelmedi yarın yagar galiba hava durumunda öyle görünüyor:)
Ben pilavciyim. Makarna cok nadiren yerim ondan galiba pek farketmiyor benim icinTabiki bozmuyoruz olabilirboyle inisler cikislar
Ooo kaptanimdan cok kilo vermisim
Anladim bizim lisede de var tarim bolumu.
Nohut unundan olan kotu oluyor zaten. normal makarnanin tadini baska seyler vermiyor malesef
Aynen abla yagar insallahÇok teşekkür ederim sağol,denenmiş bişeyi denemek daha iyi oluyor tadıda güzel içimide rahat oldu.
Bir yağsa aslında hemde hava temzlenmiş olur mkroplar gider.
Burayda yağss keşke ne güzel olurAynen abla yagar insallah
Bu hafta cogu yerde kar yagisi görünüyor abla yagabilir :)Burayda yağss keşke ne güzel olur
Daha cok mu arti bekliyordunGeçen cuma 62.6
Bugün 64.0
Fark +1.4 kg yine iyi % 2.24
Zipzip- Cordelia kaptanlarım masterfit e katılmak istiyorum
Eki Görüntüle 2971553