Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne var be merak ettim
Valla kabızlık çok kötü bir şey yaa gül canımGüldüm kusura bakma ama bu kabizlik ilerleyince gerçekten korkunç. Benim büyük kiz cok çekti 2.5 yaşına kadar gaz ve kabızlık çektik
Ben hâla kuru fasulye nohut korkarak yediriyorum cocuklara. Ve az veriyorum, ardindan hemen gaz ilacıValla kabızlık çok kötü bir şey yaa gül canım
Keşke öyle arkadaşlarımız olsa
canım nasıl oldu kızın,geçmiş olsunTeşekkür ederim kızlar bu gece biraz zor gececege benziyor sıcak havluyla uyudu
ay çok tatlıııııEvet canımmm ben 12 öğrencisi olan 1. Ve 2. Sınıfların birleşmiş sınıfta okuduğu bir köy okulunda sınıf öğretmeniyim senin branşın ne
kimler kimlerGünaydın kuzum @Pikachu_ nikin çok hoşuma gidiyor takımda bir kaç favori nik var çok beğeniyorum
canım kafam karıştı edebiyat öğretmenisin ama motorculara aşçılara ne eğitimi veriyosun cnmBen de teşekkür ederim öğretmenim.
Ders kaçta başlıyor
Seni şimdi hazırlanırken hayal ettim.
Benim bugün 12.00' de dersim var. Motorculara ve aşçılara toplam dört saat. Keyifle gidiyorum. Aşçılarımın çoğu otellerde çalışıyor.
Şimdiden iyi dersler Allah çocuklarına zihin açıklığı versin.
Canım turşu daha çok ödeme sebep oluyor. Herkeste aynı mı bilmiyorum ama bende hiç işe yaramıyor.Elhancim ben de tam tersine bağırsakları çalıştırsın diye bir dünya yiyorum günlerdir. Eskiden ise yarıyordu şimdi tık yok
Ustalık kalfalık belgesi alanların kültür derslerini de alması gerekiyor müfredatta ..Türk Dili ve Edebiyatı dersleri de var . Haftada iki saat ..
canım nasıl oldu kızın,geçmiş olsun
ay çok tatlııııı
kimler kimler
canım kafam karıştı edebiyat öğretmenisin ama motorculara aşçılara ne eğitimi veriyosun cnm
canım o 2 noktalar ne sanki böylesinUstalık kalfalık belgesi alanların kültür derslerini de alması gerekiyor müfredatta ..Türk Dili ve Edebiyatı dersleri de var . Haftada iki saat ..
çok geçmiş olsun canım glutensiz çorba filan mı yaptın patates vs
verirsin tabi kiii buraya gelmişsin e ne kaldı biraz dikkat edip adım atmak
sende durumlar nasıl kaptancım katılcak mısın cuma günü masterfit e?Günaydınlar herkese. Bu hafta sağlık mutluluk ve bol eksili kilolar getirsin inşallah
Herkese iyi geceler.
Allah rahatlık versin kızlar.
İyi geceler
Mrb grubunuza yeni katilimci kabul ediyor musunuz. Araniza katilmayi cok isterim.
ADINIZeniz
YASINIZ:35
BOY:1.70
KILO:85.1
HEDEF KILO:69
MEDENI DURUM:Evli
MESLEK :Ogretmen
COCUK SAYISI :2
KILO ALMA NEDENI :dogum ve Sagliksiz beslenme
SAGLIK SORUNU:Yok
KILO VERME NEDENI: Eski zayif gunlerime donme ozlemim ve kilonun beni mutsuz etmesi
Senin adını görünce bençok geçmiş olsun canım glutensiz çorba filan mı yaptın patates vs
verirsin tabi kiii buraya gelmişsin e ne kaldı biraz dikkat edip adım atmak
sende durumlar nasıl kaptancım katılcak mısın cuma günü masterfit e?
iyi gecelerrr
yaa çen nerdesiiiiin balım benim
kııız eve dönücem heyecanlıyım deyinceZaten annemler de benimleydi
ha gayret canım sabit olman çok çok iyi pazartesiii
A101 deki güzel cnm cafexti markası türk kahvesini de çok beğeniyorum keyfe markası,sert seviyorsan siyah renklisi de var özel seri yazıyoBime filtre kahve gelmişti aldim ama beğenmedim degisik bi koku var almak istiyorsanız almayın
kaptancım aromalı denesene, kahve dünyasının da güzelFiltre kahveyi sevemedim yaa
bi karar veriyolardır sonra amaaan boşver 1 ocakta başlarız diyolardır sonra vınnnnn buzdolabına pastaneye kebapçıyaAbla kalabaligiz ama bir yazan bir daha gelmiyor cogu zaman
senin avatar resimlerini görünce benSenin adını görünce ben
Kahvaltindan önce fenalastim
Kulak cinlamasi, mide kasilmasi, elim kolum kalkmadi kendimi koltuga zor attim. Bayilcak sandim. Neden oluyor bilmem ama ara da oluyor böyle
Çok geçmiş olsun acaba tansiyonun mu düşüyor? Bana mide kasilmasi hariç aynılarını oluyor başım dönüyor bir de tansiyonum düşük
canlar kalsiyum potasyum da çok etkili tansiyonda, malesef düşük alıyoruzAkşam pilav patates yedim. Bence artik vucudum sekerli seyleri istemiyor. Hep bir baş ağrısı. Geçen hafta iyi cozutmuştum butun dengemi bozdum
aaaa kansızlık da var o zaman?Normalde benimde düşüktür. Evde alet olsa olcecegim ama yukseliyor mu cikiyor mu bilmiyorum. Eskiden durduk yere agzim yuzum morarir yigilir kalirdim oyle olmaktan korkuyorum
çok geçmiş olsun kaptancımAllah şifa versin. Ben de çocuğu anneme bıraktım sabah hastaneye götürecek, hiç bitmeyen geniz akıntısı yapmışlar
Anladım ben beraber spor yapacaklar