- 30 Kasım 2014
- 28.415
- 125.094
bakayım. aç karnına mı içiyorsun tok karnına mı?Aaaa ne zamandır var? Karbonatlı su denesene zamanında bende hiçbir şey ise yaramadı bir tek o yaradi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bakayım. aç karnına mı içiyorsun tok karnına mı?Aaaa ne zamandır var? Karbonatlı su denesene zamanında bende hiçbir şey ise yaramadı bir tek o yaradi
Valla onu dene bunu dene zehirlenicezbakayım. aç karnına mı içiyorsun tok karnına mı?
Aç karna daha iyibakayım. aç karnına mı içiyorsun tok karnına mı?
Canim senin pesine takili ben de geldim nasilsin? Kilon ne durumda?Kızlar selam geldim ama nolmuş yaa filiz kaptan,pikachu,casperımız da pasifleştirmiş cordelia kaptanımız dönmüş ama noldu acaba neyse geliyorum 1-1 buçuk saate :) cumartesiden başladım gözden kaçırdığım bişey var mı diye :)
ayy bizim anya konya görmemiz de böyle olsa
canım haşlayıp okuluna getiresim var ama dışardan çok yemek istemezsin gibi geliyor ama dwersen ki getir ya da çayını al sohbet ederiz tenefüste gelirim valla
HosgeldinSelam kizlar. Galiba bu grup aktif hala. Ben yine kurkcu dukkanina dondum. Yeriniz varsa artik bir turlu veremedigim dogum kilolarimi vermek istiyorum. Tam 1 ay sibra isbasi yapacagim, bitti sayilir annelik iznim.
ADINIZ: ( isteğe bağlı )Derya
YAŞINIZ: 37
BOYUNUZ:165
KİLONUZ: yarin bakayim 75 civariydi en son
HEDEF KİLONUZ: 63
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: teknoloji urun sorumlusu
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZ:dogum hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: insulin direnci
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:kendimi begenmek, aynaa bakinca wuuwuu ne guzel fizigim vamis demek
Hayırdır kaptanım bir sorun yoktur inşallah. Canını sıkan ne varsa en kısa zamanda çözüme kavuştur umarım. İyi düşünelim rabbimize şükredelim iyi olsun her şey.çok şükür birşey hariç onun dışında iyiyim canım. sen nasılsın? ay evet hiç sorma aynı şeyi yemek tövbe yarabbim bıkıyor insan
Hosbulduk bir ali bi verdim bir turlu 70in altina inemedim. Insallah kismet burayadirHosgeldin
yengecim. yükselen terazi.Sana da afiyet olsun canım napalim bize her yol mübah şu an :))
Canım burcum balık yükselenim koç, senin?
yok canım sorun wc sorunu. diyetlerin baş sorunu yani yoksa çok şükür tabiHayırdır kaptanım bir sorun yoktur inşallah. Canını sıkan ne varsa en kısa zamanda çözüme kavuştur umarım. İyi düşünelim rabbimize şükredelim iyi olsun her şey.
Brüksel lahanası aldım ama zeytinyağlı pişirmek istiyorum tarif önerilerine açığım yapan var mıdır?
biraz dinlenmeye ihtiyacı varmış canım. sonra gelir hepsi.E Elif_Eylul kaptanımız hesabını pasifleştirmiş sanırım ben yeni öğrendim. Özlicem valla
hoşgeldin canımSelam kizlar. Galiba bu grup aktif hala. Ben yine kurkcu dukkanina dondum. Yeriniz varsa artik bir turlu veremedigim dogum kilolarimi vermek istiyorum. Tam 1 ay sibra isbasi yapacagim, bitti sayilir annelik iznim.
ADINIZ: ( isteğe bağlı )Derya
YAŞINIZ: 37
BOYUNUZ:165
KİLONUZ: yarin bakayim 75 civariydi en son
HEDEF KİLONUZ: 63
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: teknoloji urun sorumlusu
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZ:dogum hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: insulin direnci
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:kendimi begenmek, aynaa bakinca wuuwuu ne guzel fizigim vamis demek
SelamlarHayırdır kaptanım bir sorun yoktur inşallah. Canını sıkan ne varsa en kısa zamanda çözüme kavuştur umarım. İyi düşünelim rabbimize şükredelim iyi olsun her şey.
Brüksel lahanası aldım ama zeytinyağlı pişirmek istiyorum tarif önerilerine açığım yapan var mıdır?
Haşlama severim kaptanım deneyeyim teşekkür ederimyok canım sorun wc sorunu. diyetlerin baş sorunu yani yoksa çok şükür tabi
brüksel lahanasını haşlayıp üstüne sarımsak, limon, zeytinyağ şeklinde yapmıştık en son.
Lahanasını tüm mü atıyorsunuz?Selamlar
Ben once sogani zeytinyagibda pembelesene kadar kizartiyorum. Ustune dogranmis havuc ekliyorum ve birkac dis sarimsak. Sonra brukselleri ekliyorum. Cok degil neredeyse ystunu kaatacak kadar su. 1ck seker, tuz. Kisik ateste kaynatiyirum. Sonra yogurtlayip yiyorum.
deliye döndük çözüm çözüm diyeValla onu dene bunu dene zehirlenicez
Yaaaa bilmiyordum. Bir de sanırım kan grubu da mühimmiş ben uygun beslenmiyormuşum A+ benim kan grubum peynir yiyemezmişimyengecim. yükselen terazi.
sen de su grubusun. su gruplarının sürekli wc sorunu olurmuş. bir de ödem. kilolu olmalarında en önemli sebep buymuş
Selam canim hosbuldukhoşgeldin canım
Evet tum atiyorumHaşlama severim kaptanım deneyeyim teşekkür ederim
Lahanasını tüm mü atıyorsunuz?