- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
Teşekkür ederim canımYaaaa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ☺☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canımYaaaa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ☺☺
Çok teşekkür ederimEvet ilk hedefim bu
Amin inşallah sallah sağol canım
Ayy çok sevindim. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Sen bana dedikodu verdin mi de benden dedikodu istiyorsunBütün dedikodu gıybet ne varsa cıtlatın bana he he
Oooo süper teyze oluyoruzBu cuma dahil olmasam iyi olacak gitme olayları olunca benim haber arada kaynadı Allah nasip ederse yine anne olucam rahat battı bana malum yine de sen bilirsin tabi ki
Baya da varmis canımYuruyerek 20 dk
Yaaa hem şaşırdım hem sevindim saglikla kavuş yeni mi ogrendin, istiyor muydunuz
Teşekkür ederim ablacım amin inşallahOooo süper teyze oluyoruz
Bu çok güzel bir haber uzun zamandır böyle bir haber almiyorduk.
Tebrikler bitanem. hayirli olsun inşallah.
Teşekkür ederim canımaskrhpozitif hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
TombalakHe ya ne ka güzel
Elhan abla sen ogretmendin dimi.. öğretmenlik bölümü okumadan ogretmen olma yolu var mıTombalak
Diğeri kaç yaşındaSağol canım zaten uykusuzdum değişen pek bişey olmayacak benim için
Hayırla saglikla gelsin inşallahBaya da varmis canım
Yeni öğrendim canım pazartesi öğrendim. Eşim çok istiyordu beni sorarsan hiç niyetim yoktu eşimin ısrarına dayanabildigim kadar dayandım işte sonuç bu
3 buçuk yaşında canımDiğeri kaç yaşında
Sağol canımHayırla saglikla gelsin inşallah
Dedikodunun sahibi izin verirse yarın ben de derimSen bana dedikodu verdin mi de benden dedikodu istiyorsun
Bence yaş araliklari da güzel canim3 buçuk yaşında canım
O an olacaktı o ogrenemeyijce hevesim kaçtıDedikodunun sahibi izin verirse yarın ben de derim
İnşallah canım büyük kızımla küçüğün araları 3 yaş 2 aydı bu daha fazla olacak nasip olursaBence yaş araliklari da güzel canim
Tam çocukları almaya giderken 4’te geldi. Biz gelene kadar ısınmış biraz. Neyse bişey sorcamşu herkesin altındaki benzin ve hız göstergeleri nasıl yapılıyoYaa elektriksiz de olmuyor dikkat et abla üsütmeyin
Evet yaaa hep aklımdaydı Zipzip ama hem hazır değildim hem de hep bi olaylar oldu. Neyse sağlık olsun. Seni görmek de ayrıca güzel olduTekrar seni görmek çok güzel pastelim. Zipzip' in öğrencileri onu unutmuyor
Abooow spor üstüne adım mı tamamlıycamBende erken basladim yoksa bitmiyor
9000 deyim simdi
Dun gece 11 de zor tamamladim 8 bini
Maşallah hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin inşallahBu cuma dahil olmasam iyi olacak gitme olayları olunca benim haber arada kaynadı Allah nasip ederse yine anne olucam rahat battı bana malum yine de sen bilirsin tabi ki
Ben şuan 3. Yü kendimde düşünemedim tabi senin 2 numara da 4 yaşı geçecek o zaman canim zamanlama iyi olur inşallahİnşallah canım büyük kızımla küçüğün araları 3 yaş 2 aydı bu daha fazla olacak nasip olursa