- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
Sakin evlenme rüyanda görürsün bu kilolari ben bekarken 48 kiloydum56-58 arasındayim bu aralar
Yazin 53 e kadar dusmustum ama koruyamiyorum orda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sakin evlenme rüyanda görürsün bu kilolari ben bekarken 48 kiloydum56-58 arasındayim bu aralar
Yazin 53 e kadar dusmustum ama koruyamiyorum orda
Zipzip- gel bize beles getiriyor esim hepsini vereyim sanaX kuşaklarının kanlarında bir sıkıntı var
Ekmeğine kurban olurum.
Zam geldi kuzum ya bütün vermem paylaşırım ama
Etmi hi. yemesem aklıma bile gelmez ben tavukçuyum eti sadece dönerde severim onda bile tavuklu yerimEvet kirmizi eti kesince cidden iyi kilo veriyorum ama kesemiyorum ya miss gibi et
Iyi oluyor ama benfe hamileliklerde sirra kadem basiyorum misssBir dönemde ben yapmıştım öyle 3 ay yoktum.
Cocuklarda etcil ama esim o kadar uzak tam tersiEtmi hi. yemesem aklıma bile gelmez ben tavukçuyum eti sadece dönerde severim onda bile tavuklu yerim
Eşimde öyle diyor ben köfte haricî birde kebap olmasa hayatta aramamEvet kirmizi eti kesince cidden iyi kilo veriyorum ama kesemiyorum ya miss gibi et
Ara vermek lazım arada iyi oluyorIyi oluyor ama benfe hamileliklerde sirra kadem basiyorum misss
Halkeppek diye yarın kapının önünde kuyruk oluşacak kız demeyeydin iyiydi naptın senZipzip- gel bize beles getiriyor esim hepsini vereyim sana
Bende tavuğun herşeyini bayıla bayıla yerimEtmi hi. yemesem aklıma bile gelmez ben tavukçuyum eti sadece dönerde severim onda bile tavuklu yerim
Benim kızımda öyle torunda öyle et canavarları resmenCocuklarda etcil ama esim o kadar uzak tam tersi
En sevdiğim direk haşlama olacak yanındada pilavı ohh missBende tavuğun herşeyini bayıla bayıla yerim
Bende tavuklu salata hastasıyım hergun olsun her gün yerim, yumurtada öyle sabah akşam kır ye de yerim nasıl bir hastalıksaEn sevdiğim direk haşlama olacak yanındada pilavı ohh miss
Yumurtayı bende çok severim sabahları 2 tane yiyorum artık hemde tok tutuyor,çocukluğumdan beri severim yağda yapacaksam yulaf katıyorum içine dene bunu tok tutuyor.Bende tavuklu salata hastasıyım hergun olsun her gün yerim, yumurtada öyle sabah akşam kır ye de yerim nasıl bir hastalıksa
Günaydın canım bende iyiyim sınavlarımi verdim kafam çok doluydu üç ay boyunca şimdi rahatım. Şimdi dosyanın hazirlanmasini bekliyorum. Siz neler yapıyorsunuz görüşmeyeli ?Ayni devam burdayiz sen nasilsin
Günaydın kalanlarla yola devam o zman sen kimsin canım tanıyamadımBen kaldım kardeş ben kaldım
Hiç çalıştın mi kaptanim
Günaydın canım evet tanismadikMerhaba ben buralardayım ama hiç tanişmadik sanırım