Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim eşimde o Rh etçi ...O Rh lardan misin yoksam ata yurdumuzda etle beslenirdik geyik, tavşan ,sülün otlar ilaç için kullanırdı
O Rh candırBenim eşimde o Rh etçi ...
ben A grubu otçu birde Egeli
Hahaaaaaaa koca bir danayi versem ününe yerO Rh candır
Tatlım çok şaşırdım evraklar karışmasınArh abla
Benimki de öyleHahaaaaaaa koca bir danayi versem ününe yer
Hadi uyu işe gitmeyecek misin
Bizimkiler ailecek et obur bende otçu eşim inek miyim ben ot yediriyorsun bana diyor iki zıt bende eti yerim ama nadir iki hafta da bir köfte kavurma oda sadeceBenimki de öyle
Siz baya zitmissiniz. Bizimkiler sebze de ette sever ama etin iligini kemigini bırakmazlarBizimkiler ailecek et obur bende otçu eşim inek miyim ben ot yediriyorsun bana diyor iki zıt bende eti yerim ama nadir iki hafta da bir köfte kavurma oda sadece
Bizim ev felâket sorma herkeze ayrı menü eş çocuk ben bazen bu yüzden yemek yapıp yiyesim gelmiyor aralıklı oruç nasıl gidiyorSiz baya zitmissiniz. Bizimkiler sebze de ette sever ama etin iligini kemigini bırakmazlar
Ben o bahçeden içeri girmem ki Zabbaha kadar debelenir dururum.
Cok sağlıksız olmamış mı canım menun akşam yemeği yok krema çikolata sadece sütlü kahve14 Aralık menü
Sabah
2 yumurtalı 1 hindi fümeli omlet
Söğüş,çay,1 tane çikolatalı pankek
Tüm gün ırgat gibi çalıştım evde..
Akşamüstü
Peynir ve 2 tane Wasa tırtıkladım..
1 fincan sütlü dibek kahve 1 bitter çikolata
Çok az da yarın misafirlerime ikram edeceğim tatlının kremasından yedim 3-4 tatlı kaşığı..
Adım da öğlene kadar saat kolumdaydı sonra cam silmek için çıkardım daha takmadım telefonu yanıma aldım dışarı çıktım..
İkisinin toplamı kadar yürüdüm 8 bini geçmiş zaten..
fesang Zipzip- E Elif_Eylul
Naber cınım14 Aralık menü
Sabah
2 yumurtalı 1 hindi fümeli omlet
Söğüş,çay,1 tane çikolatalı pankek
Tüm gün ırgat gibi çalıştım evde..
Akşamüstü
Peynir ve 2 tane Wasa tırtıkladım..
1 fincan sütlü dibek kahve 1 bitter çikolata
Çok az da yarın misafirlerime ikram edeceğim tatlının kremasından yedim 3-4 tatlı kaşığı..
Adım da öğlene kadar saat kolumdaydı sonra cam silmek için çıkardım daha takmadım telefonu yanıma aldım dışarı çıktım..
İkisinin toplamı kadar yürüdüm 8 bini geçmiş zaten..
fesang Zipzip- E Elif_Eylul