- 7 Mart 2010
- 20.701
- 100.222
AyyyyynenEt tavuk hergun olsa yerim bende hiç sebze türü şeyler canım istemez ya fast food olacak ya et tavuk turu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AyyyyynenEt tavuk hergun olsa yerim bende hiç sebze türü şeyler canım istemez ya fast food olacak ya et tavuk turu
Tipkisinin aynısıEt tavuk hergun olsa yerim bende hiç sebze türü şeyler canım istemez ya fast food olacak ya et tavuk turu
Bende garnitür tarzı sevdiğim şeylerin yaninaSebzeyi sadece mücver olarak kabul ediyorum
Yanlız olmadığıma sevindim abla utanıyordum bu durumdanTipkisinin aynısı
ondan sonra wc de otur bekleEt tavuk hergun olsa yerim bende hiç sebze türü şeyler canım istemez ya fast food olacak ya et tavuk turu
ondan sonra wc de otur bekle
Sana da canım bebde uyusam iyi olacak aslindaiyi geceler kızlar
bu gece de babası uyutsunSana da canım bebde uyusam iyi olacak aslinda
Kabuk tarçınım var canım yarın içeyimevde kabuk tarçın varsa iç canım. tatlı ihtiyacını iyi bastırıyor. ya da yoksa sıcak birşeyler iç.
İyi geceler canımiyi geceler kızlar
Ayağına sağlık canım
Tarcinli sut cok guzel kesiyor tatli istegini bir dene istersenKızlar benim canım çok fazla tatlı istiyor normalde hiç öyle tatlı krizlerim olmaz ama bu aralar böyle oldu bir tatlı kaşığı arı balı yedim kesmedi ikinci kaşığı yesem yerdim ama yemedim niye böyle oldum ben ya
O Rh lardan misin yoksam ata yurdumuzda etle beslenirdik geyik, tavşan ,sülün otlar ilaç için kullanırdıYanlız olmadığıma sevindim abla utanıyordum bu durumdan
Arh ablaO Rh lardan misin yoksam ata yurdumuzda etle beslenirdik geyik, tavşan ,sülün otlar ilaç için kullanırdı