- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Uyusunlar kalkip ne yapacaklar:)Günaydın canım herkez yatiyor daha
Bende yataktayim daha gecmisi okuyayim dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyusunlar kalkip ne yapacaklar:)Günaydın canım herkez yatiyor daha
Sanırım geçmişi okumak daha kolay olucak bundan sonraUyusunlar kalkip ne yapacaklar:)
Bende yataktayim daha gecmisi okuyayim dedim
öyle de iste ekmekten vazgecemiyorumSeninki daha tehlikeli kuzu ekmek karbonhidrat et brotein en azından
Oldugu kadari yeter yorulduk hepimiz :)Sanırım geçmişi okumak daha kolay olucak bundan sonra
Kaç kilosun ben bilmiyorum kilonuöyle de iste ekmekten vazgecemiyorum
Benim bu kiloda olmam mucize galiba
Günaydın ablacimGünaydınlar hanımlar miss ve filizneden gittiler ki acaba üzüldüm şimdi.
Bizde tam tersi esim 0Rh karboncu ben A etcilBenim eşimde o Rh etçi ...
ben A grubu otçu birde Egeli
valla bende anlamadmGünaydınlar hanımlar miss ve filizneden gittiler ki acaba üzüldüm şimdi.
56-58 arasındayim bu aralarKaç kilosun ben bilmiyorum kilonu
Gümnaydın canısı,gelsinler dinlensinler birazcık arada lazım oluyor bu durum .Günaydın ablacim
Dinlenip gelecekler insallah
Birde kan grubuna Göre beslenin diyorlar nasıl olucak o iş al işteBizde tam tersi esim 0Rh karboncu ben A etcil
Geçen filiz gergindi onun etkisi herhalde kızmıştı bişilere.valla bende anlamadm
Gunaydin Afiyet olsun canimgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dünki menümü yazayım
sabah
gronola yoğurtlu bir kase
iş yerine gelince 1 bardak şekersiz çay
öğlen
1 elma
1 mandalina
akşam
lahana sarması yarım tabak
2 lt su
5865 adım
Aynen ablacim.Gümnaydın canısı,gelsinler dinlensinler birazcık arada lazım oluyor bu durum .
X kuşaklarının kanlarında bir sıkıntı var
Günaydın canimGunaydin herkese aksam cok kotu birsey yapip profitorel yedim ama bu iki gun telafi edecegim mutlaka
Evet kirmizi eti kesince cidden iyi kilo veriyorum ama kesemiyorum ya miss gibi etBirde kan grubuna Göre beslenin diyorlar nasıl olucak o iş al işte
Bir dönemde ben yapmıştım öyle 3 ay yoktum.Gunaydin Afiyet olsun canim
Aynen ablacim.