- 1 Kasım 2017
- 12.128
- 58.892
Unutuyor musun canım almayıBenim almamdan önce geleceği kesin canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Unutuyor musun canım almayıBenim almamdan önce geleceği kesin canim
Aynen canım benim o huyum var ekmek almaya diye çıkarım mesela eve gelirim ekmek harici herşeyi almisimdir ekmeği unutmuşum durUnutuyor musun canım almayı
Sana da afiyet olsun canımKarnabahar ve makarna var bizde afiyet olsun simdiden
Afiyet olsun canımTavuklu arpa şehriye çorbası (eti çok, şehriyesi az) , zeytinyağlı pırasa
Yanında salata ya da söğüş
Güzel bir çorbaYemeğim yok bu akşaam bu saaten sonra anca makarna çorba olur herhalde
Sagol canimSana da afiyet olsun canım
O zaman tartılayım masterfit beni motive ediyor açıkçası.Guzel kilo vermissin tebrik ederim canim
Masterfite katilmazsan sorun olmaz tartilmama durumun
Tamam canin stres yapmamaya calisO zaman tartılayım masterfit beni motive ediyor açıkçası.
Tamam canin stres yapmamaya calis
Cunku eger tarti bildirmezsen diger arkadaslara haksizlik olur
Verilen ya da alinan kiloya gore degisim yapiliyor takimlarda
Aldın mı tartı hadi gözün aydinYeni tartimda var artık mutluyum
Teşekkür ederim evettAldın mı tartı hadi gözün aydin
Hangi marka aldın Xiaomi miTeşekkür ederim evett
Ben de aynıyım evden cikarken hatırlatıcı kur canım misal 20 dk sonra alarm çalsin unutmazsınAynen canım benim o huyum var ekmek almaya diye çıkarım mesela eve gelirim ekmek harici herşeyi almisimdir ekmeği unutmuşum dur
Onu da denedim canım disarda da erteliyorumBen de aynıyım evden cikarken hatırlatıcı kur canım misal 20 dk sonra alarm çalsin unutmazsın
Merhaba abla inşallah dediğin gibi olacak eksiksiz eski halimize donecegizMerhaba kızlar
Sağlıklı, huzurlu olmanızı dilerim. Allah hepimize sabır versin bu kötü zamanları hep birlikte aşacagimiza inanıyorum. Geçici olarak aramızdan ayrılan arkadaşlarımızın da psikolojileri duzeldikten sonra tekrar eski neşeli günlerimize döneceklerini ümit ediyorum.
Vestel aldim kardeşimde vardi nerde tartarsan tart aynı çıkıyor hem ince onu aldimHangi marka aldın Xiaomi mi
Anladım canım güle güle kullanVestel aldim kardeşimde vardi nerde tartarsan tart aynı çıkıyor hem ince onu aldim
Haklısınız kaptanımTamam canin stres yapmamaya calis
Cunku eger tarti bildirmezsen diger arkadaslara haksizlik olur
Verilen ya da alinan kiloya gore degisim yapiliyor takimlarda
Cok uzuldum canim geçmiş olsun. İyi misin şimdiBir mide krampı yaşadım ki ne siz sorun ne ben söyleyeyim düşüp kalicam sandim