- 16 Mart 2008
- 45.508
- 221.320
İyi şeyler düşünmüyorum tatlım... erkekler zaten geç olgunlaşıyor bu daha da tıfıl olacak demek....uğraştırır seni....sabrın varsa sen bilirsin...Kızlar bir ilişkide kadın yaşça büyük olması hakkinda ne dusunuyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi şeyler düşünmüyorum tatlım... erkekler zaten geç olgunlaşıyor bu daha da tıfıl olacak demek....uğraştırır seni....sabrın varsa sen bilirsin...Kızlar bir ilişkide kadın yaşça büyük olması hakkinda ne dusunuyorsunuz
içten çöktü benim kiiiiiAman erkekler cökmuyor olan genelde kadınlara oluyor
2015 de ben evlendim. ama yaşın küçük evlenmişsin. Evlilik de görüldüğü kadar kolay değil malesef2013te sozlendik 2014te evlendik. 7 sene oldu
Aynen öylr. Aramızda hiç yaş muhabbeti olmadı. çok şükür. 6 yıllık evliyiz2 yaş bişey değil be gülüm benim eltimin biri kaynımdan 2 yaş en büyüğümüz de kaynımdan yaklaşık 5 yaş büyük ki bence o bile normal , 30 seneyi geçmiştir evleneli allaha şükür hiç sorunları yok ben 22 küsür senedir tanıyorum onları o zaman da yoktu rabbim hep mutlu huzurlu olmalarını nasip etsin
Yok nehirim ben onun ay döngüsünü takip ettim aylarca...bana ekmek çıkmadı oradan Bildigin sulu göz bir kız bizimkisiBirşwy soracam sen erkek misin ?
Benim arkadaşlarımın çocukları liseyi bitirdi nerdeyse. Benimki 4 yaşında. Yani kimi erken kimi geç evlenir. Bunu düşünerek yaşarsan gerçekten mutlu olmazsın. Sen de erken evlenmişsin olabilir bundan sonrasına bakmalısın. Mevcut durumunda nasıl mutlu olursun ona bakmalısınLise arkadaslarim daha yeni evleniyolar
Bir şeyler hatirliyorsun muCidden şaka gibi
çok şükür gülüm zaten eşinle çıkmaz , sorun çıkacak bir sayı değil çok çok kv tarafından sana biri gıcık olursa dürtmek için yapardı o da yeni evliyken yapan yapardı bundan sonrası olmaz zaten :)Aynen öylr. Aramızda hiç yaş muhabbeti olmadı. çok şükür. 6 yıllık evliyiz
Gönüller bir olsun yeter kiçok şükür gülüm zaten eşinle çıkmaz , sorun çıkacak bir sayı değil çok çok kv tarafından sana biri gıcık olursa dürtmek için yapardı o da yeni evliyken yapan yapardı bundan sonrası olmaz zaten :)
Cay için çay iyidir...gevşetir insanıIcelim guzelleselim
ağzına sağlık ne güzel dedin gülümBenim arkadaşlarımın çocukları liseyi bitirdi nerdeyse. Benimki 4 yaşında. Yani kimi erken kimi geç evlenir. Bunu düşünerek yaşarsan gerçekten mutlu olmazsın. Sen de erken evlenmişsin olabilir bundan sonrasına bakmalısın. Mevcut durumunda nasıl mutlu olursun ona bakmalısın
aynen be gülüm bak şimdi gönlüm depreşti ben kalkıp yatak odasına attığım çamaşırları katlayıp, pilavı ocağa koyup sonra da az yüzüme gözüme bakayım koca gelince sarılıp ciğerime basasım geldi birden :)))Gönüller bir olsun yeter ki
kaçırdın kız tüm eğlenceyi gülmeleriNoluyor ya Nehir aypareye erkek misin demis
Benim bildig8m sizin bilmedikleriniz de var dimi kiz askrhpozitifkaçırdın kız tüm eğlenceyi gülmeleri
Film bitti sen geldinNoluyor ya Nehir aypareye erkek misin demis
Boooo site yöneticileri aramızda irkek sinek var yetişinSevim koş bana erkek diyorlarrr
Tabi abla muhittin abiiiBir şeyler hatirliyorsun mu
Tüh foyam ortaya çıktıBoooo site yöneticileri aramızda irkek sinek var yetişin