- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 35.156
Bende de kas değilde boy sevdası var. 1.85 altı selamünaleyküm bile demesin banaYaaa o kadar da değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de kas değilde boy sevdası var. 1.85 altı selamünaleyküm bile demesin banaYaaa o kadar da değil
Benim inancim yok abla ne diyim... Yanimdakine bile güvenmiyorumtabi ki gülüm
günümüzde de var kadının ikinci kocası evlendiklerin de adam 25 kadın 40 mış , ama kadının resmini gördüğüm de kadın 55 yaşında gıdısı sarkan topalak biriydi ama kocasıyla muhabbetleri sevgilerinde sıkıntı yoktu , allah rahmet eylesin, geçen sene kadın kanserden vefat edene kadar mutlu mesut yaşamışlar , çıkar gözetmeyen gerçek sevgi olursa bence olabilir yani
ben uyanıkmışım bekarken de tomtiştim neredeyse 10 yaş büyük eşim benden o yüzden beni hiç büyük sanan olmadı , yaşı büyük koca almak iyiymiş demek kiBenim esimle aramda 2 yaş var, büyük benden. Ama sirf kilom yuzunden beni yillarca büyük sandilar. Benim kompleksimdi mesela
Benim eşim benden 2 yaş küçükben uyanıkmışım bekarken de tomtiştim neredeyse 10 yaş büyük eşim benden o yüzden beni hiç büyük sanan olmadı , yaşı büyük koca almak iyiymiş demek ki
Ben hep tontiştimben uyanıkmışım bekarken de tomtiştim neredeyse 10 yaş büyük eşim benden o yüzden beni hiç büyük sanan olmadı , yaşı büyük koca almak iyiymiş demek ki
Bizde göbek tokuşturcaz yakinda
Yoksa yaristircaniz mi
Ay Allah siziBende de kas değilde boy sevdası var. 1.85 altı selamünaleyküm bile demesin bana
Bizim de aramızda 5 yaş var ne güzel işte herif yaşlanınca sen yanında çıtır kalırsınben uyanıkmışım bekarken de tomtiştim neredeyse 10 yaş büyük eşim benden o yüzden beni hiç büyük sanan olmadı , yaşı büyük koca almak iyiymiş demek ki
ben de gıcık oldum benden güzel , iyi makyaş yapmış erkekcikkkAyy midem bulandi
Babannem dedemden, halamda enistemden 1er yaş buyukler. Kadin buyuk olunca zengin olurmus derler dogru muBenim eşim benden 2 yaş küçük
Vaaay ama ne romantik söz8 yil önce bugun beni istemişler
Anam vermeyelim demişti, peki ya ben ne demiştim
Şimdi seviyorken ayrilirsam sonra başkasini nasil seveyim -yaş 19
O yaşlarda hep öyle düşünüyoruz8 yil önce bugun beni istemişler
Evet çok romantik şimdilerde ormantik takiliyoruzVaaay ama ne romantik söz
Ben gecmisten cikamiyorum iste bu yuzden psikolaga gidicem. Kendi secimlerimin sonuclarini yasadigim için..O yaşlarda hep öyle düşünüyoruz
O yolda ilerlemeye çalışıyorum ama baya fakirim ben ya Teyzem ve Halam ile adım aynı onlar da eşlerinden 2 yaş büyük. Şu an durumları baya baya iyi. İnşallah benim de iyi olur aminBabannem dedemden, halamda enistemden 1er yaş buyukler. Kadin buyuk olunca zengin olurmus derler dogru mu
Boşanmaların tek sebebi evlilik diye bir söz var yaEvet çok romantik şimdilerde ormantik takiliyoruz
eskiden nesil farkı 10 seneydi sonra o nesil farkı 5 seneye düştü şimdi 2 mi 3 mü bilmem de sırf mantıkla bakınca çok büyük sorunlar çıkacağı aşikarBenim inancim yok abla ne diyim... Yanimdakine bile güvenmiyorum
Kaç yıllık evlisin?Ben gecmisten cikamiyorum iste bu yuzden psikolaga gidicem. Kendi secimlerimin sonuclarini yasadigim için..
İnşallah birgün olurO yolda ilerlemeye çalışıyorum ama baya fakirim ben ya Teyzem ve Halam ile adım aynı onlar da eşlerinden 2 yaş büyük. Şu an durumları baya baya iyi. İnşallah benim de iyi olur amin
iyi ki evlendim demiyor musun hiç8 yil önce bugun beni istemişler