- 31 Aralık 2015
- 41.435
- 132.554
Burasi muş turGiden gelmiyor
Acep nedendir
Böylemiydi şarkı
Yolu yokuştur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burasi muş turGiden gelmiyor
Acep nedendir
Böylemiydi şarkı
Icelim guzelleselimGel bir bardak sende al
Eyelinerli bir erkeğim benİş yoğunluğumdan dolayı geçmiş yapamadım kızlar kusura bakmayın. Kim erkek kim değil? Şahsen ben erkek değilim
Eksi gelen herkesi tebrik ederim.
Aferin şöyle dökülün bakayım ortaya erkeklerBurada tek erkek benim hem de makyaj yapıyorum
Erkek 22 kadın 30mevzuuu ilgimi çekti kızlar :))
aypare ackerman eğer o 22 yaşında ki erkek yaşına göre olgunsa bence olabilir neden olmasın
amaa çevrenin yargılamasını bundan 15-20 sene sonra kadının kırışmaya başladığın da adam hala iyi görünürken , kıskançlık v.s. olma ihtimallerini de düşünüp bunları kaldırıp kaldıramayacaklarına kafa yormak lazım
peygamber efendimiz hz. hatice ile evlendiğin de 25 yaşındaymış hz. hatice 40
Abla o zamanin sartlariyla şimdinin şartları çok çok başka. O zaman zaruri bir evlilikti belkide. Ama gunumuzde kadin erken çöker zaten bu bir gerçek adam da fit fit takilirsa. Yani kadin ömrünce hep kendine kompleks yaparmevzuuu ilgimi çekti kızlar :))
aypare ackerman eğer o 22 yaşında ki erkek yaşına göre olgunsa bence olabilir neden olmasın
amaa çevrenin yargılamasını bundan 15-20 sene sonra kadının kırışmaya başladığın da adam hala iyi görünürken , kıskançlık v.s. olma ihtimallerini de düşünüp bunları kaldırıp kaldıramayacaklarına kafa yormak lazım
peygamber efendimiz hz. hatice ile evlendiğin de 25 yaşındaymış hz. hatice 40
22 yaşında bir erkek varmış. Koşarak kaç 22 yaşındaki erkekler aslında 12 yaşında oluyor uğraşma boşverEyelinerli bir erkeğim ben
Kasli olursa ilgilenebilirim22 yaşında bir erkek varmış. Koşarak kaç 22 yaşındaki erkekler aslında 12 yaşında oluyor uğraşma boşver
çocuğun ne kadar olgun olduğuna bağlı , hangi ülkenin başbakanıydı lise öğretmeniyle evliydi yaaErkek 22 kadın 30
Aslında mantıklı geldi bir yorumda mesela iksiide 30 ustu olsa Oluru var gibi ama 22 ysinda bir erkek ayak uydurabilir mi bilmiyorum
Kasları mi cakistircanizKasli olursa ilgilenebilirim
Kaslı olsun nefes almasa da olur diyorsun yaniKasli olursa ilgilenebilirim
Yaaa o kadar da değilKaslı olsun nefes almasa da olur diyorsun yani
TabiKasları mi cakistircaniz
Tanıştığımıza memnun oldumAferin şöyle dökülün bakayım ortaya erkekler
Bizde göbek tokuşturcaz yakindaYaaa o kadar da değil
Tabi
Yoksa yaristircaniz miYaaa o kadar da değil
Tabi
tabi ki gülümAbla o zamanin sartlariyla şimdinin şartları çok çok başka. O zaman zaruri bir evlilikti belkide. Ama gunumuzde kadin erken çöker zaten bu bir gerçek adam da fit fit takilirsa. Yani kadin ömrünce hep kendine kompleks yapar
Ayy midem bulandiTanıştığımıza memnun oldum