- 16 Mart 2008
- 45.534
- 221.607
Günaydın bitanemGünaydın canim
Sabahları güne sizinle başlamak çok güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın bitanemGünaydın canim
Günaydın bitanem
Sabahları güne sizinle başlamak çok güzel
Bana da sarıl bana da
Teşekkür ederim caaaaniimm hocam size kolaylıklar dilerimAyyy mini mini kuzuların var....çok sevindim senin adına. Tam bir Çalıkusun.
Ben edebiyat öğretmeniyim benim 22 yaşında bile öğrencim var. Bu yıl MESEM
( çıraklık , ustalık belgesi veren bir kurum) ve meslek lisesi karışık eğitim veren bir okula atandım. Başarılar dilerim canım
Günaydın SebastianGünaydınlaaaar
Günaydın kuzum C Chikolata_gozlum nikin çok hoşuma gidiyor takımda bir kaç favori nik var çok beğeniyorumGünaydın
Günaydın canim eksi ile baslaman guzel haftayaGünaydın kızlar bol eksili bir hafta olsun
Cuma:66.6
Pazartesi:66.550
Fark 50gr
Günaydın canim cumaya düşersin yine gece yemek de etkiliyor ama mecbur yedinGünaydın kızlar.
Cuma 57.8
Pazartesi 58.3
+500
Gece 11 de yedim ve 2 gündür wc yok. Umarım geçici bir durumdur. 57 yi gördüm diye çok sevinmiştim
Zipzip- E Elif_Eylul fesang
Ben de teşekkür ederim öğretmenim.Teşekkür ederim caaaaniimm hocam size kolaylıklar dilerim
Masallar hep mutlu sonla biter inşallah bir iki güne eksiye geçersin canım. Moralini bozma yine de. Toparlamaya çalış.Günaydın kızlar.
Cuma 57.8
Pazartesi 58.3
+500
Gece 11 de yedim ve 2 gündür wc yok. Umarım geçici bir durumdur. 57 yi gördüm diye çok sevinmiştim
Zipzip- E Elif_Eylul fesang
Günaydın
Günaydınlar
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar hepimiz için güzel sağlıklı motivasyon dolu güzel bir hafta olsun
Günaydın güzel takım ve bu takımın birbirinden güzel insanları
Gününüz aydın olsun. Bol eksili bir hafta gecirmemiz dileğiyle. Kutsal başlangıç günümüz hayırlı olsun.
Günaydın kızlarr
ggggggggggüüüüüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnaaaaaaayyyyyyyyyyddddddddddddııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Hepinizin gunaydinina gunaydinGünaydın
Günaydın kaptanim
Günaydın canimGünaydın kızlar hepimiz için harika bir hafta olmasını diliyorum