Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım sen de mi ogretmensinBugün hırs yaptım adım atacağım okulda hiç durmayacagim inşallah
Günaydın ablacimGününüz aydın olsun. Bol eksili bir hafta gecirmemiz dileğiyle. Kutsal başlangıç günümüz hayırlı olsun.
Geçtiğimiz haftalarda daha dikkatli olunca güzel vermiştim korktum bir an cumaya da böyle olurum diyePazartesi sabit bile gelmemişsin olsun bence bu da güzel.
Gunaydin canimggggggggggüüüüüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnaaaaaaayyyyyyyyyyddddddddddddııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydın canimGünaydın kızlarr
Aaaa baloncukum da bu takimdaydi di mi yavrum günaydınggggggggggüüüüüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnaaaaaaayyyyyyyyyyddddddddddddııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Evet canımmm ben 12 öğrencisi olan 1. Ve 2. Sınıfların birleşmiş sınıfta okuduğu bir köy okulunda sınıf öğretmeniyim senin branşın neTatlım sen de mi ogretmensin
Kendime bir meslektaş buldum.
Cumaya istikrarlı bir şekilde ulasacaksin inşallah....sakın stres yapma yeter. Her hafta koşullar aynı olsa da yağ yakimi aynı olmuyor tatlım...hormonlar dengeleniyor.Geçtiğimiz haftalarda daha dikkatli olunca güzel vermiştim korktum bir an cumaya da böyle olurum diye
günaydın kaptanımGunaydin canim
Aaaa baloncukum da bu takimdaydi di mi yavrum günaydın
Bebişin nasıl oldu? Bilgisayar bulundu mu? Kilo verdin mi?
Hepsinin cevabını istiyorum bak
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar hepimiz için güzel sağlıklı motivasyon dolu güzel bir hafta olsun
Günaydın güzel takım ve bu takımın birbirinden güzel insanları
Gününüz aydın olsun. Bol eksili bir hafta gecirmemiz dileğiyle. Kutsal başlangıç günümüz hayırlı olsun.
İnşallah takım insana öyle bir güç ve azim veriyor ki birde masterfite girdik daha da sorumluluk varCumaya istikrarlı bir şekilde ulasacaksin inşallah....sakın stres yapma yeter. Her hafta koşullar aynı olsa da yağ yakimi aynı olmuyor tatlım...hormonlar dengeleniyor.
Ayyy mini mini kuzuların var....çok sevindim senin adına. Tam bir Çalıkususun.Evet canımmm ben 12 öğrencisi olan 1. Ve 2. Sınıfların birleşmiş sınıfta okuduğu bir köy okulunda sınıf öğretmeniyim senin branşın ne
İkisindende varHosgeldin aktif katılırsan zayiflayabilirsin tabi ki
5.takimdan hatırlıyorum seni de kendini tanitabilir misin
Ilk sayfada kurallarimiz ve formumuz var
Cogu gelmiyor persembe tekrar duzenleme yaparım:)
140 olmus bile yakındır 200 olmasi
Sen her durumda gülmüyor muydun
Sorun yok canim herkesi etiketledim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Günaydin canim guzel eksi tebrik ederim
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Afiyet olsun canim
Günaydın canim
Yinede ekside olman guzel tebrik ederim canim
Günaydın canimGünaydın
Günaydın
Günaydın canim
Kesinlikle arkadaşlarla aynı gayede yol almak müthiş motivasyon sağlıyor. Allah azmini artırsın citirlik yolun düzlük olsun canım.İnşallah takım insana öyle bir güç ve azim veriyor ki birde masterfite girdik daha da sorumluluk var