- 27 Ekim 2008
- 3.363
- 15.850
Ayyy ben iste bayılirim onlar ordaykenE Elif_Eylul bak yalan söyleyemem aciyor.penisilin iğnesinin aynı acısı kadar.sulugun hiç bir ağırlığı yok ben çığlık çığlığa yaptırdım hissetmiyordum üstümde ben sana ne diyorum.sebepsiz yere ameliyat oldum ben keşke sülük yaptirsaydim salak kafam
Ne oldu ? Neden yalnızsınYoksa bu hayat çekilmez.valla sana yazarken bile sebepsiz bir şekilde atak yokluyor beni burası çok kötü yalnızım birde
Ben böyle hayatın taaa
Geçmiş olsun canım. Sülük hacemat yaptır bayılmazsın inşaAllah. Biraz da olsa rahatlarsın yaptırmış olsaydın.Canım zaten korkuyorum ben böyle şeylerden ablam oldu ama,bide sonra acabami dedi neden,çünkü tekrarlarsq diye
Sülük diyolar deneyebilirmiyim bilmiyorum bayılmazsam,yada hacemat yaptırabilirim
Allah kalplerine göre versin.Hayatımızı yaşayalım ki herkes nasıl ayakta kaldigimiza sasirsinlar.ben herkesi Allah'a havale ettim.sacma sapan şekilde ofkeme yenilip beddua ediyordum bıraktım artık
Hacemat hep istedim hep engel ciktiBurda bir tanidigimiz var merkezi bir yerde aile hekimi bayan, hastalansa disi agrisa hemen sülük koyar, ilac bile kullanmiyoro derece. Almam hastasi da cok , sülük hacamat yaptiriyormus Almanlar .
İyi gitte ameliyat ol.kim bakacak cocuklarinaAyyy ben iste bayılirim onlar ordayken
Varisler çok ciddi derecede büyüdü aksam kramplar girdi ağladim cok kotü bugun ultrason randevum var bakalim ne çıkacak
Abla niye bayilasin aslan kaplan degil ki seni yesinAyyy ben iste bayılirim onlar ordayken
Sagol canim sen nasil oldunNe oldu ? Neden yalnızsın
Geçmiş olsun canım. Sülük hacemat yaptır bayılmazsın inşaAllah. Biraz da olsa rahatlarsın yaptırmış olsaydın.
Amin canımAllah kalplerine göre versin.
Heee kimse yokİyi gitte ameliyat ol.kim bakacak cocuklarina
Orda olsam sana hacamat yapardimHacemat hep istedim hep engel cikti
Ya yutarsa beni emerekAbla niye bayilasin aslan kaplan degil ki seni yesin
Görme bakma gözlerimi yum giysinAyyy ben iste bayılirim onlar ordayken
Bana yapan hacematcı Müslüman olmayanlara yapmıyor. Bir kaç kere yapmış baygınlık geçirmiş çok fena olmuş . Onlar maneviyatsız rahatsız oldum dedi. 1 ay öncede Türkiye ye taşındı. Burası bize iyi gelmiyor diyeBurda bir tanidigimiz var merkezi bir yerde aile hekimi bayan, hastalansa disi agrisa hemen sülük koyar, ilac bile kullanmiyoro derece. Almam hastasi da cok , sülük hacamat yaptiriyormus Almanlar .
Herkes yapabiliyor mu ? Eğitimini aldın mı canım sen ?Orda olsam sana hacamat yapardim
İyi devam et böyle.cocuklarinla annenin çiçekleri bir arada yaşayıp giderlerHeee kimse yok
Ben egitimini almaya basladim , yeniyim henüz . Esime yapsam yeter diye ögreniyorum. Baskalarina yapamam.Herkes yapabiliyor mu ? Eğitimini aldın mı canım sen ?
Yaparim da daha ilerleyen zamanlarda.Ben egitimini almaya basladim , yeniyim henüz . Esime yapsam yeter diye ögreniyorum. Baskalarina yapamam.