Bende elif 32 yasindayim 56 kiloyum ama boyum kisaiyi yaptiniz hosbuldum ben de yazacak bir yer ariyorum aktif olunca yemiyorum sanki biri beni kontrol ediyor gibi hissediyorum
Tesekkur ederim
Ben diyete basladigimda 68 kiloydum
Diger gruplara yazarken aralikli orucu gordum onu uygulayarak cok hizli kilo verdim. Benim yaşam seklime de cok uygun. O nedenle surduruyorum bunu bazen kacamaklarim oluyor tabi.
Hedefim 58 kg olmak. Ayni zamanda sıkılasmak
Ogretmenim 2 cocugum var ikiz
3 yasindalar
34 yasindayim ben de.
Onlarin pesinde kostur, okula git gel derken kilolarim gitti cok sukur sadece 3 kilom kaldi
Ama daha fazla verirsem de hayir demem
Haftasonu cok abarttim
60tim 61.5e ciktim
Baslangic:68
Guncel:61.5
Hedef:58
TesekkurlerBende elif 32 yasindayim 56 kiloyum ama boyum kisa
Ilk sayfada kurallarimiz yazıyor genel olarak aklina takilan birsey olursa sorabilirsin
Menuleri burada paylasiyoruz menulerde kaptanlari etiketlemen gerekiyor
Insallah hedefine birlikte ulasiriz
Ultrason cekildim canimİnşallah sonuçların iyi çıkar mr çekileceksin demi
Gormedim ben kusura bakma
Eline sağlık canım26 Kasim -2 Aralik Menu Bildirimleri
MasterFit Yarışması 11. Etap 26.11.2021 Cuma Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım 1@Noisy Girl Kırmızı Kaptan 59,10 2@Li_zigi Kırmızı 63,40 3@askrhpozitif Kırmızı 76,05 4@madamhd Kırmızı 73,90 5@Aijoo Kırmızı 68,10 6@Kahve __Kokusu Kırmızı 56,75Mavi Takım 1@Zeynebim2020 Mavi Kaptan 67,60 2@sardunya1038 Mavi 64,20 3@Tutaste53 Mavi 73,80 4@masal3487 Mavi 72,00 5@60kiloyum Mavi 86,60 6@masal_19 Mavi 58,20Yeşil Takım 1 @fittanne Yesil Kaptan 89,10 2@sara_28 Yeşil 100,30 3@fesang Yeşil 65,00 4@bluegreeneyes Yeşil 74,60 5@Migim Yeşil 72,90️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ @Efillim @dolunaydagel @Bal0ncuk aypare ackerman @eceboce @Suheda_00
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Eline sağlık canımtebrik ederim iki takimi da
Geçmiş olsun abla varisler mi
Tebrik ederim @Noisy Girl kaptanim
Ya ya ya şa şa şa kırmızı takım çok yaşa
InsaAllah kaptanim
Sagolun kizlarGeçmiş Olsun canım hayırlı haberler alırsın inşallah
Hosgeldin canimiyi yaptiniz hosbuldum ben de yazacak bir yer ariyorum aktif olunca yemiyorum sanki biri beni kontrol ediyor gibi hissediyorum
Tesekkur ederim
Ben diyete basladigimda 68 kiloydum
Diger gruplara yazarken aralikli orucu gordum onu uygulayarak cok hizli kilo verdim. Benim yaşam seklime de cok uygun. O nedenle surduruyorum bunu bazen kacamaklarim oluyor tabi.
Hedefim 58 kg olmak. Ayni zamanda sıkılasmak
Ogretmenim 2 cocugum var ikiz
3 yasindalar
34 yasindayim ben de.
Onlarin pesinde kostur, okula git gel derken kilolarim gitti cok sukur sadece 3 kilom kaldi
Ama daha fazla verirsem de hayir demem
Haftasonu cok abarttim
60tim 61.5e ciktim
Baslangic:68
Guncel:61.5
Hedef:58
Sagol madamGeçmiş olsun canım bi çözüm bulunur inşallah
Ellerine sağlık canım
Tebrikler takımdaşlarım
Amelyat dedi canim damarlar genislemis bu seni zorlar dediNe yaptin E Elif_Eylul sonuclari gosterebildin
Yaaa cook gecmis olsun Allah sifa versin canimUltrason cekildim canim
Eline sağlık canım
Sagolun kizlar
Hosgeldin canim
Sagol madam
Amelyat dedi canim damarlar genislemis bu seni zorlar dedi
Benim iki gundur modum cok yuksek canim neden bilmiyorum
Enerjim fazla geliyo normalde bu kadar değilim
Baska birsey sebep oluyor olabilir mi
Kedini özlemişsindir belki onun olmasi huzur veriyor
Eline sağlık kaptanim26 Kasim -2 Aralik Menu Bildirimleri
MasterFit Yarışması 11. Etap 26.11.2021 Cuma Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım 1@Noisy Girl Kırmızı Kaptan 59,10 2@Li_zigi Kırmızı 63,40 3@askrhpozitif Kırmızı 76,05 4@madamhd Kırmızı 73,90 5@Aijoo Kırmızı 68,10 6@Kahve __Kokusu Kırmızı 56,75Mavi Takım 1@Zeynebim2020 Mavi Kaptan 67,60 2@sardunya1038 Mavi 64,20 3@Tutaste53 Mavi 73,80 4@masal3487 Mavi 72,00 5@60kiloyum Mavi 86,60 6@masal_19 Mavi 58,20Yeşil Takım 1 @fittanne Yesil Kaptan 89,10 2@sara_28 Yeşil 100,30 3@fesang Yeşil 65,00 4@bluegreeneyes Yeşil 74,60 5@Migim Yeşil 72,90️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ @Efillim @dolunaydagel @Bal0ncuk aypare ackerman @eceboce @Suheda_00
YaaaUltrason cekildim canim
Eline sağlık canım
Sagolun kizlar
Hosgeldin canim
Sagol madam
Gecmis olsun kaptanimUltrason cekildim canim
Eline sağlık canım
Sagolun kizlar
Hosgeldin canim
Sagol madam
Tamda zamaninda dedi amelyatiYaaa cook gecmis olsun Allah sifa versin canim
Ne zaman olmayi dusunuyorsun tarih verdi mi
SagolunGecmis olsun kaptanim
Oyy ne kadar pahali bir ameliyat bileTamda zamaninda dedi amelyati
8milyardan 2.800 düsürdüler elif var diye ama eve gidip konusmam lazim bakalim ne dicek
Sagolun
Sagol canim insaAllahOyy ne kadar pahali bir ameliyat bile
Ama sagligin daha önemli insallah bir an önce olup sagligina kavusursun canim
InsaAllah cok hafif gecer ameliyat ablaTamda zamaninda dedi amelyati
8milyardan 2.800 düsürdüler elif var diye ama eve gidip konusmam lazim bakalim ne dicek
Sagolun
Bakalim kismet canim sagolInsaAllah cok hafif gecer ameliyat abla
Burdada ben indikten sonra tren bozulmus insanlari dar raylardan geciriyolardi diger duraga kadar yurümüs millet dısarsı çok kötuIstanbulda yer yerinden oynuyor ya 2 kişi vefat etmis saat kulesi devrilmiş kapilar pencereler çatılar uçmuş guvenlik kulübesi devrilmişuyarı veriyorlar balkonlarda ki saksıları alin diye
Cok tehlikeli degil mi abla hava bozuk zaten elektrik akımı felan olsa ne olacakBurdada ben indikten sonra tren bozulmus insanlari dar raylardan geciriyolardi diger duraga kadar yurümüs millet dısarsı çok kötu
Saģol canımAtarlı E Elif_Eylul çok geçmiş olsun canım.sen şu sülük işine bak bu canım daha önce de dedim.korkan ben bile yaptırdım.
Evet atarlisin ne olacak bakimSaģol canım
Ben atarlımıyim
Iyki ben inmisim valla dua ettim çunkü bugun hapımıda içmedim bayılirdım orda,benim indigim yerden 1durak sonra bozulmusCok tehlikeli degil mi abla hava bozuk zaten elektrik akımı felan olsa ne olacak