Sağol kaptancımAfiyet olsun
Bide ben doktora gitcem bugunUçuyor herşey tangir tungur çatıdan ses geliyor
Sabit olmanda guzel canim
Günaydın canimGünaydınnnnn
Eksi gelen hanımlar hepinizi tebrik ederimm
Benim dün yediğim hurmalar bugün beni tırmaladı..
Günaydın canimGGunadin kizlar tek tek alintilayamadim cok sagolun hepiniz, okuldan kosarak dondum yokus oldugu icin nefes nefese kaldim kilo basa bela
Pazartesi tartisi paylasmak gerekiyor
Çatısı olan uçuyor zaten komşunun uçmuşSizin orada çatı olmuyor lodos yüzünden demieşim anlatmişti onlar 8-9 sene bursada yaşadı
Bende okulaBide ben doktora gitcem bugun
Sonuclar icin mi canimBide ben doktora gitcem bugun
Tamam gidip çekeyimSabit olmanda guzel canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Pazartesi tartisi paylasmak gerekiyor
Yok canim ultrason cekcek ayaklarimdan insallah bugun hemen çıkar gösteririm ama cikmaz yarın gel derlermi bilmiyorumSonuclar icin mi canim
Bebeleri bırakcan dimeBende okula
Yiyenlere olsun, ben kokladim sadeceEline sağlık Afiyet olsun kaptanım.
Anladim canim gecmis olsun insallah bugün cikar ugrasmazsinYok canim ultrason cekcek ayaklarimdan insallah bugun hemen çıkar gösteririm ama cikmaz yarın gel derlermi bilmiyorum
Evet neyse ki kayınvalidem hastane isi yokmus Allah'tan ayda bir denk geliyorBebeleri bırakcan dime
Insallah kaptanım saģolAnladim canim gecmis olsun insallah bugün cikar ugrasmazsin
İnşallah çıkarda git gel olmazYok canim ultrason cekcek ayaklarimdan insallah bugun hemen çıkar gösteririm ama cikmaz yarın gel derlermi bilmiyorum
Geçmiş olsun canım neyin varYok canim ultrason cekcek ayaklarimdan insallah bugun hemen çıkar gösteririm ama cikmaz yarın gel derlermi bilmiyorum
Iyki bu havada bide cocuklarla napardinEvet neyse ki kayınvalidem hastane isi yokmus Allah'tan ayda bir denk geliyor
Uçarsa insanın başına gelirse çok kötü haberlerde göstermişti Allah korusunÇatısı olan uçuyor zaten komşunun uçmuş
Geçmiş olsun filizcanımYok canim ultrason cekcek ayaklarimdan insallah bugun hemen çıkar gösteririm ama cikmaz yarın gel derlermi bilmiyorum
Canim ayaklarım çok agrıyor ultrason çekcekler damarlarıGeçmiş olsun canım neyin var
Sagol canimGeçmiş olsun filizcanım