- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
Ay valla sorma başka annelerin yerine geçerdim olmadı başka güne giderdim napayim zor vallaIyki bu havada bide cocuklarla napardin
Karşı binalara çarpan vardı geçen senelerde.Uçarsa insanın başına gelirse çok kötü haberlerde göstermişti Allah korusun
O havalarda en iyisi uyumak.Uçuyor herşey tangir tungur çatıdan ses geliyor
Sesten uyuyamadım ama yağmurlu havada uyurumO havalarda en iyisi uyumak.
Bende ayşenin yerine empati yaptım uyuyamazdım heradeO havalarda en iyisi uyumak.
Gecmis olsun, ayak icin mi? Kaptanim sülük denesen biBide ben doktora gitcem bugun
Çatı katı olunca uyumak zor aklıma binbir türlü şey geliyor sesten.Bende ayşenin yerine empati yaptım uyuyamazdım herade
Sagol canim sülük ayağima koyamam benGecmis olsun, ayak icin mi? Kaptanim sülük denesen bi
Ben kücükken Mersin'de cok olurdu bide denize yakindik, yildirim da olurdu yatagin icine girerdik hep.Sesten uyuyamadım ama yağmurlu havada uyurum
Masterfitten eksi gelen yok dahaAlıntıları sildim
Çok güzel artilar var sabitlerde var tebrikler kizlar cumayada artılarinızi katlayarak gelin dahada artı olsun
Eksi gelenleri ve gelicek olanlarida tebrik ederim
Beni etiketlemeyenleri birdaha menusune ve kilosunada yorum yapmicam...
Yıldırım daha kötü yaBen kücükken Mersin'de cok olurdu bide denize yakindik, yildirim da olurdu yatagin icine girerdik hep.
Hepsi artı gelicegi kesin kaptanlar hariciMasterfitten eksi gelen yok daha
Cabim c.tesi menünü göremedim. spor yaptın mı?Kizi yeni uyuttum,menumu yazip yaticam cok yorgunum,temizlik,camasir tum gun hareket halindeydim
Kahvalti 11.00
İki dilim peynir
10 zeytin
İki dilim ekmek
Bir yk tahin oekmez ve cay
Aksam 18.00
Bir kucuk tabak menemen
İki dilim ekmej
Bir bardak ayran
2.5 litre su malesef yuruyus yaoamadim uzgunum ama soz haftaici telafi edecegim
Zipzip-
Cordelia
E Elif_Eylul
Guzel artı tebrikler
Hadi bakalim Cumaya sikiysa eksi gelmeyinAlıntıları sildim
Çok güzel artilar var sabitlerde var tebrikler kizlar cumayada artılarinızi katlayarak gelin dahada artı olsun
Eksi gelenleri ve gelicek olanlarida tebrik ederim
Beni etiketlemeyenleri birdaha menusune ve kilosunada yorum yapmicam...
MigimMasterfitten eksi gelen yok daha
Çok geçmiş olsun canın rabbim şifanı versin İnşaAllahCanim ayaklarım çok agrıyor ultrason çekcekler damarları
Düzensiz 2 günün günahı..
Cuma 89.1
Pazartesi 89.9
Fark +800
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Eki Görüntüle 2960757
Cumartesi spor yok yazmisti canimCabim c.tesi menünü göremedim. spor yaptın mı?Zipzip- canım sen gördün mü?