Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
Sagol canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canim
Benim cocuklarin okulunda da 4 öğretmen hasta ogretmen bulmakta zorlaniyorlar hergun 3 -4 kere haber geliyor mudur ogretmen ayarladik yada ayarlayamadik evde kalacak bu sinif diyeBu arada benim kızın sınıfında diğer sınıf annesinin kızı pozitif çıktı
35 yaşındaYaa daha kaç kisinin canı yanacak bu illetten Rabbim hepimizi korusun genç miydi
Amin canım.Kizlar sahgull'e o kadar cok uzuldum ki. Mahvoldum. Benim canim kaptanim. Kkda beni cuma yarismalarina isindiran insan. Sabirli, merhametli. Guzel arkadasim. Allah onu cennetinin en guzel yerine koysun.
Ben de çok üzüldüm. Mesajlarına hep rastlıyordum, Allah rahmet eylesinKizlar sahgull'e o kadar cok uzuldum ki. Mahvoldum. Benim canim kaptanim. Kkda beni cuma yarismalarina isindiran insan. Sabirli, merhametli. Guzel arkadasim. Allah onu cennetinin en guzel yerine koysun.
Sagol canim
Hoşgeldin canımAnladım tabi kendimi tanıtayım. 23 yaşındayım, atanabilmeye çalışan bir kpss öğrencisiyim. Bekarım, ailemle yaşıyorum. Bu arada siz de bana kurallardan bahsedin. Menü her akşam mı yazılıyor?
Aramıza hoşgeldiizBen de çok üzüldüm. Mesajlarına hep rastlıyordum, Allah rahmet eylesin
Ay sorma canım şimdi birde Afrika mutasyonu çıkmış Hüma maskeler çıksa diye hayal kuruyor ama nerde bitmeyecek bu illet hepimizi topragin altına almadanBenim cocuklarin okulunda da 4 öğretmen hasta ogretmen bulmakta zorlaniyorlar hergun 3 -4 kere haber geliyor mudur ogretmen ayarladik yada ayarlayamadik evde kalacak bu sinif diye
Bitmesini beklerken yeni mutasyonlar geliyor Allahim sonumuzu hayır etsin
E Elif_Eylul ben senin bacina küstüm o beni hiç etiketlemiş.herkesi etiketlemiş merak etmiş
Geçmiş olsun canım benimKıslar yoğun bir günden hepinize miraba öğlen gibi boğazım fena şişti nefes alamıyordum niye böyle oldu anlamadım acile gittik yoğun balgam oluşumu olduğu için hava verdiler ilaçlı rahatladım ya of ne biçim iş çözemedim antibiyotiğe başladım yine canım annem de korktu benim halimi görünce onun gribi çok ağır geciyor diye evine gitmek istedi onu da evine bıraktık hiç istemiyordum gitmesini sonra eve geri geldik esim pazarı yapmış yemek pişirdim bi de bugün mac varmis eşim anne babasını çağırmış haberim yoktu onları da ağırladım gittiler yarım saat olacak. Çok yoğun bir gün oldu benim için regl de oldum ohhh ne ka güzel yoruldum yahu
İyi geceler canımIyi geceler kizlar❤
Adimlari sabah paylasirim
İyi gecelerİyi geceler kızlar
İyi geceler kuzumİyi geceler kızlar
Hoşgeldin canımAdım =Ayşe
Yaşım =26
Kilom=71
Boyum=156
Evliyim
1yasinda bi kizim var
Çocukluğumdan beri kiloluyum malesef artik zayif biri olup ozguvenimin yerine gelmesini istiyorum 78le diyete basladim 75.5ile hamile kalip 86kusurle doguma gittim dogumdan sonra 78kiloya indim sonra diyet ve sporla 67kiloya kadar indim ve su son iki aydir spor ve diyet hayatim da yok o yuzden bi an once toparlanmak istiyorum ve yaza 60kilo olmaz istiyorum insallah suan 71kilo yazdim ama tartimin pili bitmis en son 69.7felan geliyordum tahmini 71kusur olmuşumdur
Kuzu çıkmam gerekti zeytin vardı bugün menü yazayım diye girdim ama iş bitmiyor çamaşır duş derken daha oturmadimKahve __Kokusu gelmistin selam vermeden gittin